1. 1.
    +3 -1
    isabel'i gibe gibe öldürüp, nehire attılar.

    rahibe ateist çıktı. filmin başından beri bakire gibi görünen rahibeyi balerin eğitimi için gittiği okulda hocası 17 defa gibmiş.

    18.defa gibecekken hocasını öldürmüş. hapishaneye atmamışlar bunun yerine rahibe olmuş daha doğrusu ceza olarak böyle istemiş devlet baba.

    kahramanımız joey isabel'in katilini bulmak için patronundan katilin ismini vermesini istiyor bu arada patron çinli bir kadın.bu huur da isme karşılık joey'den hiç kimsenin yapmak istemediği işi yapmasını istiyor.

    bu iş de galiba başka ülkelerden getirilen insanları londraya getirmesi. daha sonra isabel'in katilinin ismini öğreniyor ve nerede bulacağını da.

    rahibeyi de damon denen gayın evinde gibiyor.

    isabel'in katilini öldürmeden önce joey'in 9 yaşında bir kızı ve evli olduğunu öğreniyoruz.bu pis işlerden kazandığı bir bavul dolusu bütün parayı geçimini sakso çekerek sağlayan huur karısına ve kızına veriyor.

    daha sonra joey isabel'in katilini gökdelenin tepesinden sessiz sedasız atıyor.

    rahibe afrikaya gidiyor. gitmeden önce joey'in afganistan'daki hikayesini joey'den dinliyor. joey,afganistanda suçsuz 5 kişiyi öldürüyor. sebebi ise o topraklarda kaybettiği 5 arkadaşına karşılık bunu yapıyor.

    rahibe afrika'ya gidiyor. joey ise tekrar sokaklara dönüyor.

    fakat...

    polisler tespit ediyorlar ve joey'in dıbına koyuyorlar.

    not : jason stathamın alışık olduğumuz bol aksiyonlu, dövüşlü filmlerinden değil. genelde durgun bir senaryosu var. sadece aralara serpiştirilmiş bir kaç dövüş sahnesi var.

    100 dakikalık filmin genel özeti işte.
    ···
   tümünü göster