1. 76.
    +2
    seytan tayfasi bu dunyaya dustu ve gelisimi sagladi insanlar uzerinde.gelismek icin ne lazimdir?hirs,tutku,firsatcilik... bunlar seytani ozelliklerdir.gelisim icin ayrilik gereklidir herkesin ayni oldugu yerde gelisme saglanamaz!birileri yap demeli birileri yapmali,birileri tasi tasimali birileri cizim yapmali,birileri komuta etmeli birileri savasta olmeli..guc bolusturulmeli.kimileri 'daha guclu' olmali

    peki bu ayrim nasi mi basladi?

    insanlar arasinda ilk zamanlar ayrilik yoktu.hersey belliydi ne catisma cikaracak kavram vardi ne baska birisinin baskasina ustunlugu.doganin geregi ne ise ona uygun yasam vardi.herkesin 'bilgisi' esitti.doganin kendisi guctu gunes en guclu seydi cunku hayat ve igib verendi.

    sonra bigun hayat veren gunes karanlikla karsilasti.kara bir yilan koskaca igib ve hayat kaynagi gunesi yutmaya basladi. herkes panikledi hayat kaynaklarini yutabilecek bi kudret oldugunu o zamana kadar kimse bilmiyordu,yokolus sancisi sardi tum insanligi.igib karanliga teslim oluyordu,karanlik yilan onu sariyordu.

    sonra 'o' cikti ve dedi ki' bana tapinin ve inanin ben bu gunestende onu yutan yilandan da kudretliyim ve gunesi kurtaracam' insanlar 'o'na bakti karanlik artik iyice cokmustu kazanmak uzereydi gunes yokolmustu,sonra 'o' biseyler soyledi,son 'soz' cikti agzinadan gokyuzune bakarak herkes 'o'nu izliyordu.birden gunes tekrar meydana cikmaya basladi hayat yeniden geldi,igib karanligi yendi!bunu yapan 'o' idi.'o' ki isigi karanliktan ayirandi 'o' ki karanligi gomendi ,isigin sahibiydi.

    sonra insanlar 'o'na baktilar ve diz cokerek tapinmaya basladilar gucu ve kudreti onu 'tanri' yapti.aslinda ne gucu vardi ne kuvveti sadece bilgisi vardi bu bir gunes tutulmasiydi ve geciciydi.. 'o' bu bilgiyi biliyordu kanunun bilgisini biliyordu gucu yoktu ama biliyordu. iste o zamandan beri hep 'o' bilgiyi elinde tuttu ve insana hukmetti..gucu olmadan gucu olduguna inandirmasi 'o'nun tek ozelligiydi.o zamandan beri insan 'o'na koledir 'o' da efendidir.

    http://www.nva.org.uk/sto...o/pics/snake_sun.jpeg.jpg
    https://encrypted-tbn3.gs...fWU6oedYzFrXdqmts4Ialijre
    https://encrypted-tbn0.gs...tQwLQQMuPM9cs55AwHeKkWKsw

    ve boylece 'bilgiye sahip yonetenler' 'bilgiye sahip olmayan koleler' ayrimi baslamis oldu.'o'na bu bilgiyi veren seytandi.)))son gunlerin moda ismiyle antik 'illuminati' ilk boyle kuruldu.bu isi yapanlar hala dunyanin tepesinde oturmaktadirlar..bilgileriyle(gunes tutulmasi) gelecekte ne olacagini bilip yani buyuk evrenin isteklerini bilip ona gore manipulasyon ve yonetim yapacaklardi.karsitlarin,catismalarin ustunde kendilerine dokunulmayacak tahtta oturacaklardi.bu insanlar icin amerika,yahudilik,hristiyanlik,avrupa o su bu hic onemli degildir hepsini zaten onlar olusturmustur... siz hala para babasi rotchildleri,rockefellarlari en ustte olanlar sanin onlar yukarda anlattiklarimin hizmetkarlaridir sadece..

    ve tanri(gercek tanri olmayan)' karanligi aydinliktan ayirdi'
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster