1. 1.
    +19 -8
    Atatürk'ü sevmiyorsunuz çünkü şu veya bu sebepten yaptığı bir şeyi çok yanlış görüyorsunuz size ters geliyor, adamın - leri + larını geçiyor gözünüzde. hatta size öyle bir nefret tohumu ekmişki birileri + larını da kabul etmiyorsunuz.

    gelgelelim sormak istediğim bir soru var. atatürk şunu yaptı bunu yaptı baban kim olurdu bilmezdin şerefsiz yeaa demiycem bu başlıkta. ben daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşıcam.

    Ulan dıbına kodumun karaktersiz pekekenti, Atatürk hakkında ne biliyorsun? Atatürkün bizzat yazdığı kitapları okumadan atatürkü sevmeyen insanlarsınız siz. (%95) Sağdan soldan duyduğun ordan burdan 3-5 yazardan okuduğun şeyle mi anladın atatürkü?

    atatürkçüleri sevmeyebilirsiniz çünkü onlar aramızda görüyorsun yani orda tanıyorsun az çok. ama bundan 70-80 yıl önce ne oldu ne kadarını biliyorsun da atatürk düşmanlığı yapıyorsun?

    Ha meraklı adamsındır gitmiş nutuğu okumuşsundur ne kadar tarihi belge varsa kurcalamışsındır. hatta atatürkün diğer kitaplarına da göz atmışsındır. ben burdan atatürkü sevmediğim sonucunu çıkarttım arkadaş demişsindir size bir şey demiyorum. ama atatürkü sevmiyorum diye geçinen huur evlatlarının çoğu bildikleri televizyonda gördüklerinden ileri gitmeyen bir avuç salak. ölseler üzülmem
    ···
   tümünü göster