/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2126.
    +10 -1
    elimi tuttu birden. kalbim güm güm atıyor amk. hiç böyle yapmazdı amk. kalbimden söz ediyorum. hiç böyle çarpmazdı. titremeye başladım amk. alimi avuçladı. elleri pamuk gibi. offf amk ne yapıcam ben?

    dayanamadım elimi hafifçe çekip elinden kurtuldumburcu şaşırmıştı bu hareketime. dayanamadığım şey burcunun saçlarına dokunmaktı. saçlarına dokununca yeniden yüzü güldü. saçları ipek gibiydi lan. sarı sarı tel tel. dümdüz.

    --reklamlar--

    sizde temiz ve parlak saçlara sahip olmak istiyormusunuz ozaman blendax tam size göre.

    ulan başka kız olsa kaçmasın diye saçlarına elimi geçirir giberdim.ne kadar kıyasalama yapıyorum amk. ebruya karşı beslediğim duygularla burcuya beslediklerim çok farklıydı. beyler tarif edemşyorum. tamam ebruyu çok taş olduğu için istiyorum. saplantım oldu benim çıkamıyorum. peki burcuya nasıl bi duygu besliyordum anlayamıyordum?

    bi müddet sonra doğruldu. yüzüme baktı gülerek. yüzüne bakamıyorum amk. benim gibi bi adamı utandırıyordu.ne kadar utanmaz olduğumu bilirsiniz. utanmamın sebebi gerçek sevgi görmemdi. burcuya ilk başta nasıl davrandığımı biliyosunuz.o günden bu güne çok şey değişti.

    yüzüme yanaştı. dudaktan öpmek için. eğer öpersem kendimi tutamam çocuk bile yaparım. kendimi tanıyorum.
    beyler yeminle kızın iyiliği için uğraşıyorum. bazen bi kızı kendinizden uzak tutarakta iyilik yapabilirsiniz. yanlış anlamayın çoğunuz harbi kardeşimsiniz, abimsiniz.hanginiz kız kardeşinin benim gibi biriyle olmasını isterki?

    yüzümü çevirdim sağa doğru. dudaklarımı ısırıyorum, dayanamıyorum.önce burcu şaşırdı ardından yanağıma sulu bi öpücük kondurdu. elektirik çarpmışa döndüm amk. aniden sırtınıza bi üşüme girer ya.hah işte ondan oldu.

    dayanamadım amk döndüm. tatlı sert bi şekilde yüzüne baktım.

    öpüşmek mi istiyorsun. caaamoooonnnn
    ···
   tümünü göster