1. 1.
    +1 -14
    öncelikle şunu söyleyim kesinlikle sazan.avi filan değildir. kasım ayında ilk çıktığında amerikadan abime aldırtmıştım. ama şimdi galaxy s4 çıkınca ondan aldım. malum kamerası ve ekran olarak daha iyi.

    neden satmıyosun da bize veriyosun diyen olursa ekranda bariz belli olan büyük bi çizik var. köşesinde kalıyo aslında dokunmatiğe de bir zararı yok ama satmaya kalksam baya bir uğraştırır. tamiri de 400 tl den başlıyo. o yüzden buradan bir kişiye vermeyi uygun gördüm.

    entry nosu 349 ile biten bana adresini adını soyadını pm ile iletiyor ben de ona alıcı ödemeli olarak hemen kargoluyorum. neden 349 derseniz amerikadan aldırdığım da 349 dolardı o yüzden yani.

    ben tek tek entryleri takip edemem kazanan bana pm atsın ben de buradan editlerim bir kazanan çıktığında.

    caps: http://imgim.com/skgwl24zd.jpg

    edit: kazanan @76 edit 2: adres bilgisini vermek istemedi o yüzden oyun devam ediyor kaldığı yerden.

    son edit: evet panpalar yaklaşık 24 saat süren sazan.avi'mizin burada sonuna gelmiş bulunuyoruz. emeği geçen herkese çok teşekkürler. işin buralara varacağını pek düşünmemiştim. işte istatistikler şöyle;

    -yaklaşık 24 saat boyunca bu başlığa 64 sayfada 1595 entry girildi.
    -başlığı açtıktan sonra mesaj kutumun ışığı 37 kez yandı.
    -1. nesiller telefon karşılığı hesap takası önerdi. 2. nesiller tutturdum deyip telefonu göndermemi bekledi. kimisi telefona ihtiyacım yok, okul masraflarımı karşılar mısın dedi. kimisi çok ihtiyacım var entry sonum 348, olmaz mı dedi.

    sazan.avi'miz burada son buldu, bir başka başlıkta görüşmek üzere. bana da çok kızmayın ;)
    ···
   tümünü göster