/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1901.
    +3 -1
    +iyi evdeyim yemek yiyordum. dün gece hayatımın en güzel gecesiydi.

    daldaşak evden atıldım amk neresi güzeldi. kastettiğim ebruyla geçirdiğim 25 dakikaydı.

    -anlıyorum *

    hala utangaç davranıyor.

    +bi ara müsaitsen yine geliyim mi?
    -bak ne konuşmuştuk biliyosun.
    +tamam. risk almak yok.

    biraz daha konuşup kapattım telefonu. masaya geri döndüm. yine ders muhabbeti açmışlar bi gibim anlamıyorum. erkeklerden biri toplumsal yasaklarla ilgili ödev gibi bişey hazırlıyomuş onu konuşuyorlar.ne ödevi amk universitedesiniz lan?

    toplumsal yasaklarmıydı tam olarka bilmiyorum ama yasak konusu geçiyordu içinde.ne okuduğunuda anlayamadım. anarşi bilimlerimi ne amk?

    kimseye çaktırmadan sessizce oturdum. aman ilgi bana dönmesin diyerekten. biraz konuştular. bende konuyu anlamaya çalışıyorum dikkatlice.

    erkek1:şansıma hangi konu geldi ya.ben yasakları delen adamım ne anlarım ki?

    çocuk kendini anarşik sanıyor.en fazla otobüs yolculuğunda muavinle 1 kek daha almak için tartışmıştır. bilirsiniz bu gençleri vendenta izledikten sonra hükümeti yıkma hayalleri kurarlar. büyük ihtimal şuan taksim olaylarında vendenta maskesini takmış en arkada resim çektiriyordur. burda yasakların dıbına koymuş biri varsa oda benimdir. sigara içilmez tabelasının önünde elimde sigaralı resmim yok ama delmediğimiz yasak kalmadı. evli kadının kukusunu deliyorum amk bundan daha büyük yasak varmı?

    çocuğun öyle kasıntı şekilde ahkam kesmesi deli etti beni. ulan gel sana çocukluğumdan süre gelen maceralarımı anlatayımda gör anarşizmi. söz umarım bana gelmez diyorum. kasıntı pekekent gibi kendimi kaybedip bişeyler anlatmak istemem ki anlatacaklarım abartılı şeyler. burcu mal gibi kalmıyım diye benide muhabbete dahil etti.
    ···
   tümünü göster