1. 1.
    +8 -3
    yaraklılar ve amlılar , bu başlığı açmamın sebebi sözlüğü bırakıyor olmam. henüz taşağında kıl bitmemiş liseli sübyanların bunu okumasına gerek yok. benim lafım sözlüğün büyük taşaklılarına ve koca amlılarına.

    Sözlüğü Bırakma Sebepleri

    1) Yazarlar : içinizde saygı duyduğum bisürü adam var amk. çok yaratıcı çok zeki binlersiniz. ama sözlükte 1 tane yaratıcı bin varsa 100 tane et beyinli huur çocuğu var. gibtiler sözlüğü... Adminde , işin parasında olduğu için hiçbirini giblemiyor. Admin bol üye istiyor. Ama söyleyeyim , eğer bu kapitalist huur çocukluğundan vazgeçmezse eğer , inci sözlüğün yarağı yemesi çok yakındır.

    2) Admin : Bu kapitalist huur çocuğunun tek amacı kısa yoldan zengin olmak. baktı sözlük inanılmaz tuttu zütü kalktı. kimseye bişey diyemiyor çünkü zütü yemiyor. birini banlasa ayrılan gruplar olur sözlük üyesi azalır aman paracıklar gider diye zütü üç buçuk atıyor. sen bu kafayla , "kaliteli yavşaklığın" ne olduğunu anlamadan anca sadrazama sol taşak olursun.

    3) Modlar : Bu garibanlara kızmayın. Bunlar adminin uşağı. içlerinde iyi adamlar var. ama am manyağı gerizekalılarda var.

    4) Sözlükteki Terörist binler : Banlanmıyorlar ve biliyorum ki banlanmayacaklar. Başlık silmekle ne değişir ki ? Aramızda PKK'yı destekleyen huur çocukları var. Bu insanlarla aynı sözlükte olmak istiyormusunuz ?

    5) Sözlükteki Atatürk Düşmanları : Atatürk düşmanlığı bu ülkenin gerçeğiymişmiş. gibtirin dıbına koduklarım. burdan ırak sınırına kadar giberim sizi. bu adamlarda banlanmıyorlar. kazı ürkütmemek için.

    Özet: Sözlükte giderek artan huur çocukları yüzünden ve adminin züt korkusundan bunlara gibtir çekememesinden dolayı inciden ayrılıyorum. inci ruhu bu değil. aylardır bunu yaşatmaya çalışıyoruz ama kendimizi kandırmayalım. incinin o güzel günleri , geride kaldı.
    ···
   tümünü göster