1. 1.
    +31 -4
    1 ülkeyi atatürkmü kurtardı diyorsunuz

    2 ülkeyi atatürk sayesinde olmakla birlikte atatürk silah arkadaşları ve şanlı mehmetçi kurtarmıştır..

    3ftm istanbulu fet ettiğinde ftm tek mi kurtardı ? veya başka generaller tek baslarına mı yaptı?

    4atatürk müslümanları kesti sunu yaptı bunu yaptı.

    5yalan jitemin kurucularından arif doğan ibreti alem için elazığda astığı köyün imdıbının sünnetsiz çükünü bilirmisiniz? atatürk ne ingilizinden ne fransızından ne rumundan ermenisinden yunanından korkartı atatürkün en büyük korkusu bu islamı kullanarak insanları galyana getirip kendini şeyh suh yapan din yobazı din satıcısı dincilerdi. atatürk türkleri de islamıda cok iyi bilirdi.

    6atatürk içki içermiş. osmanlının islam halifesi padişahları bile içkiyi hamuduyla zütürürdü.

    7atatürk bizim haklarımızı elimizden aldı akp getirdi chp yobazdır diyenler

    8şerihattan öte diktatörlük varmı? atatürk bu ülkeyi demokrasi ile yönetilsin diye cumhuriyeti getirdi

    9ismet inönüler vs adi şerefsiz miş diyorsunuz.

    ismet inönü diye azınıza destursuz aldığınız adam çok partili dönemi başlatmıştır. herşey kendi elindeyken bundan büyük cihanda demokratik insani bir hareket varmıdır sorarım size bu insanlar olmasaydı siz insan gibi yaşayabileceğimizi mi sanıyordunuz?

    diktatörlük yapan rte yenilgiyi bir kere kabul ederse diktatörlüğüne zeval geleceğinden korkup daha onur lu bir hareket yapıp halkının istediğini yapamıyor bile. rte yi destekleyenlerde bunun bizden daha çok farkında ama bu insanalrda dediğim dedik ben yedirmem rte yi gibi davrananlar sizn gibi insan yemiyoruz biz siz bizi ve özgürlüğümüzü alı koyuyorsunuz.

    geldiği gunden beri on binlerce kendi polis ordusunu kurdu kendine danıştayip oldu yargıtayip oldu kurultayip oldu sayıştayip oldu ee dünya alem sizi küçümsüyor sen milyonlarca muslumanı katlederken esadı bile istifaya davet ederken simdi esat sana gtuyle gulerek istifa davet ediyor bizim gibi. eee bu oyunlarda rol alırsan boyle olur simdi oyumuzu kime verelim diyorsunuz oyunuzu oyuzunu alın ananızın dıbına sokun köpekler sandıkları caldırmayacağız bak ananızı gibecekez bu sefer
    ···
   tümünü göster