/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1026.
    +10 -1
    istemye istemeyede olsa geri adım attım. yüzüne baktım sanki benden kurtulamazsın der gibi. çok zor olmuştu o an durmak. büyük ihtimal eve iş yerine gidince yannanıma söz geçiremiycem ve ordaki günahkarlardan birini gibicem.

    +aramız nasıl ;)
    -iyi çok iyi hadi bas şu düğmeye yalvarıyorum.

    düğmeye bastım asansör tekrardan çalışmaya başladı. sabırsızlıkla asasnsörden inmek istiyordu ebru.3.kata geldik yüzüme bakmadan inmeye çalıştı, bırakmadım hemen önüne geçtim.

    +sakın sana kötülük yaptığımı düşünme
    -tamam bırak geçeyim

    belliki hemen eve gitmek istiyordu o yüzden herşeye onay veriyordu.bi an önce eve gitsemde kurtulsam bu binten yoksa beni giber diye düşündüğü belliydi. ilerisine müsade etmezdi zaten.o an onu gibmem yeniden herşeyin yoluna girmesi anldıbına gelirdi.bi nevi barış antlaşması gibi. erkek pgibolojisinden iyi anlıyordu.

    yerdeki eşyalarını topladı çantasına koydu, keşke rujunu yada fondotenini alsaydım. biliyorsunuz eşya çalma hastalığımı, kliptoman değilim sadece azgın bir gencim. ilerde belki bi cansız manken bulurdum, ebrudan çaldıklarımı ona giydirdim,bu daha profösyönel olurdu.

    bıraktım gitsin dönerse benimdir diyerek.yok lan kalitesiz araabeskçilerden değilim, işimi şansa bırakamazdım, eğer bıraksaydım bi daha dönmezdi.bu sözü hangi bin bulduysa girişimci yönü yarra yemiştir. bırakmayacaksın ısrarla kovalayacaksın.o sözü aşkta felsefe edinmiş binlere şu hikayeyi okutacaksın ki kendilerindne utansınlar.

    saldırıya uğramış ikiz kulelerden kaçan kazazede gibi çıktı asansörden. hıçkıra hıçkıra kapıyı açtı, bakışlarım eşliğinde kapıyı açıp içeri girdi hışımla.

    yüzümde bir gülümseme oldu. seviyor lan beni dedim kendi kendime.bi an kapıyı çalıp,şu yarım kalan işi bitireyim diye düşündüm fakat olmazdı,bu kadarı bu günlük yeterdi. gün birkez daha kurtulmuştu, power puffgirls sayesinde değil benim sayemde.

    iş yerine gitmem gerekti,bu pekekent ortalığı yaygaraya verir yalanım ortaya çıkar. yarra indirmekte ayrı bi dert, bilen bilir boşalmadan o yannan zor iner. pantolondan belli ediyo minik kuşum. pardon vahşi kartalım. beşiktaşlılar bu benzetmeme kızmasın benfica taraftarları bişey demiyo size ne oluyo amk.

    elim cebimde yürüyorum minibüs durağına doğru, yarram belli etmesin diye elim cebimde tabi yoksa karizmatik yürüyüş peşinde değilim. kötü şeyler düşünüp indirmem lazım gibimi iş yerine kadar inmez, zaten oraya gidene kadar her türlü şehir halkı linc eder beni. mahmut tuncer ile ibrahim tatlısesin 69 yaptığını mı düşünsem acaba?

    iş yerine vardım durumu toparladım. çocuğun bişeyi yok abi tamamdır. dedim.tuvalete gidip önce yarağımı kapının arasına sıkıştırdım sakinleşsin diye ama nafile. illa bana am diyor,31 çekeyim diyorum idare edemem annediyor.31 çektim sonra cenebet cenebet işe devam ettim. çok şükür araba sürerken uçakla yada trenle çarpışmadım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster