1. 1.
    +17 -3
    yalnız olduğumda soyunup kıvrımlarını izlerim. arada cinsel içerikli şeyler düşünüp erekte edip ihtişdıbına bakıp kendimi taktir eder, arada ucuya çivi sokup kenarlarına kör jilet deydirdiğimi düşünüp yok oluşunu izlerim. parmağımla dokunurum tepki vercek mi diye vermez. ama ben yine de ona bakarım insanlara göstermem o bana aittir. asla ama asla kimse göremez onu.

    bazen banyodayken açma germe ısınma hareketleri yapar gibime ulaşana kadar gevşerim ve kafasına bi öpücük kondururum. bazense sokaktan zütüm donmuş halde gelince soyunup ereksiyon olup kalorifere koyarım onu. yemek veririm yemez bana bırakır kızarla öpüşmez yengemdir olmaz senin mahremin o der. benim en iyi arkadaşımdır kendisi.

    arsız ve terbiyesiz olmadığını söylersem yalan olur. geçen gün dokunmatik telefonumla kız arkadaşa onun aracılığıyla mesaj attım pek kötü şeyler yazdı güldük. "yapma olum yazma" lan falan dedim "kız yanlış anlar" dedim ama "benden değerli mi?" dedi "koy zütüne lan istediğini yaz" dedim gülümsedi pekekent. bazen aramız bozuk oluyor uzun süre eğlenmiyoruz gece uyandığımda ağlarken buluyorum. kilodu sırıl sıklam etmiş. çok içli ve duygusaldır. kalkıyorum temizliyorum elini yüzünü yıkıyorum. kusturuyorum onu ensesini sıvazlayarak sevgi dolu bakışlarla...

    pipim olmadan asla.

    bunu okuduysan sen büyük adam olursun.
    ···
   tümünü göster