/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 801.
    +42 -12
    ebrudan geriye kalan tek şey o karamel rengi sütyendi. bundan sonra 31 çekip çekip o sütyene boşalıcaktım belki de siyah külodunu cenabet ettiğim gibi. çünkü o artık başkasınındı. lan beynimi gibiyim o zaten başkasınındı hem de dibimdeki adam ahmet abinin karısıydı. ahmet abiyi de gibiyim. yine vicdan azabı duydum dıbına koyim. niye vicdan azabı duyuyorum o da tutsaydı karıyı elinde. gerçi böyle bi kevaşeyi günaşırıyı bırak sabah akşam gibsen yine gider başkalarına verir zütünü. o zütünü evet az önce mıncırdığım kim kardashian zütünü. zütünü hayatım boyunca gibmek istiyordum artık uyuşturucu gibi bişey dıbına koduğumun karısı yine gibmeliydim. bu son gibişim olamazdı. 3 dk lık gibiş zütten gibiş miydi ayrılışımız. tüm istediklerimi yerine getiriyo huur. kendi de istiyo biliyorum arabada bile gibtim karıyı amk ahmet abi dıbını elleyememiştir arabada. yine gibmek istiyordum evet. gibebilirdim biliyorum.

    kahverengi sütyenine baktım. iki seçeneğim vardı. ya bu sütyen, ya ebruyu zorla da olsa yeniden gibmek. gibim durmuyordu yerinde acayip azmıştım. geri dönüş yoktu benim için. tek gereken şey bana o kapıyı açmasıydı. zorla da olsa gibicektim ancak böyle anlayabilirdi ayrılamayacağımızı. onun zütünün tek sahibinin ben olmam gerektiğini.

    22 yaşımdayım bu saatten sonra çiroz liselileri gibip ebrunun sütyenine mi boşalıcam. kalktım. direk evine gittim. yolda kaç kişi çadırı gördü bilmiyorum. camda ilan var. yaşlı karının evini satılığa çıkarmışlar. kapıda kimse yoksa iyi amk. amıma koyiyim daha geçen gün yakalanmayalım diye neler düşünüyodum şimdi yine gibimin esiri olmuşum. merdivenleri hunharca çıktım. yaşlı karının kapısı kapalı. kapıyı çaldım. yaşlı karının değil amk ebrunun.

    gibtir. ahmet abinin eve geleceğini unutmuşum amk. ama gibim devam diyo. saate baktım yarım saat filan var. 20 pozisyonda giberim ebruyu yarım saatte. squirt falan mı denesem diye düşünüyoum karıyı az coşturalım biraz mutlu olsun hep ben gibtim karıyı amk.

    -ne var tipsiz?

    o ses. az sonra altımda olcaktı bu sesin sahibi. vay amk ne kadar kararlıymışım sanki karıya biletim var.

    +aç bi bişey dicem

    böyle yalan mı olur amk. kapıyı açtı ama duramıyorum pantolon zorlanıyo.

    -söyle ne var? (kapının arasından bakarak)

    ne mi var. seni gibmeye mi geldim diyim amk. gibim devasa olmuş konuşturuyo beni. direk kapıyı ittirdim açtım.

    -tipsiz napıyosun!
    +sus!

    kapıyı kapattım ardımdan. direk saldırdım üzerine.

    -napıyosun lan!

    klagib kız amk. verirken iyidi.

    +sus! geç!

    ne dediğimi de bilmiyorum aklım o süt memelerde, dev zütte. nasıl karşı koyuyo huur pantolonuma boşalttıracak beni. ellerini tutuyorum. o zaman da soyamıyorum kevaşeyi. hayvan gibi de güçlüymüş amk. üstünde bi eşofman üssü, altında yine pembe pijaması. kolay soyulcak gibi duruyo. bi yandan dur yapma diyo bi yandan elleriyle engel olmaya çalışıyo kaltak. bi kaç hamleyle üstten açtım bunu. hala direniyo. sıra altta amk. koridordan salona doğru da sürüklüyorum bi yandan.

    -yetmedi mi he! şimdi de tecavüze mi başladın pislik!

    karı duygulara oynuyo amk bende duygu mu kalmış. gibmeden bırakır mıyım seni sex kölem. sol elimle attım bunu salondaki koltuğa. sağ elimle de bi hamleyle hem pijamayı hem donu indirdim. züt çıktı meydane. alexis texas gelse der ki ben ferre sektörünü bırakıyorum. öyle bir manzara. benim yannanı da açtım hemen. kaskatı olmuş sanarsın az sonra kangren olucak.

    -tipsiz yapma!

    yapması mı kalmış amk. gibime desteğini hazırladım. pelvis kaslarımı kastım.

    -tipsiz dur!

    bi soktum bunun dıbına...

    o çığlığı yan mahalleden duymayan kaldıysa pekekentim. tansiyon mansiyon kalmadı gözler kaydı tek seferde boşaldım amk.
    ama burası fazla rahattı çünkü amdaydım. evet amdaydım beynimi gibiyim! gibi çıkarttım döller akıyo aşşa. bu karı orda hamile kalmazsa hiç bi yerde kalmazdı.

    kapı çaldı.

    -ebru hanım!?

    karşıya yaşlı karının evine bakmaya gelmişler amk. o çığlığı nerden duysan gibiş var dersin. ebru baygın duruyo altımda.
    kapıyı açtım. yaşlı karının kocası dede. onu da içeriye aldık. sonra ahmet de geldi. hep beraber ebruya grup yaptık. ebru öldü. hikayemiz burda bitti. geçmiş olsun binler.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      sözlükte gördüğüm en iyi troll amk
      ···
   tümünü göster