1. 1.
    +3 -3
    aralıksız izmir alsancak'ta sabahlıyorum. sonuna kadar halkın direnişini destekliyorum. biber gazı yemekten ciğerlerim soldu. ama hoşuma gitmeyen noktalar var. kendimi bunları söylemek zorunda hissediyorum.

    1. ağzı yüzü kapalı üstü çıplak bazı huur evlatları var aramızda. bunlar biz insanca eylem yaparken durduk yere gelip polise taş ve çaput attılar. bu annesini gibtiklerim yüzünden yediğim gazın, tazyikli suyun haddi hesabı yok. lütfen bu provokatörlük yapan huur çocuklarını barındırmamaya dikkat edelim.

    2. bu bizim "halkımızın" direnişidir gelip orada partizanlık yapmayın anasını gibtiklerim. amacımız orada belli başlı partilerin ve ya grupların adı altında bulunmak olmamalı sadece "halk" olarak, "bir" olarak eylem yapmalıyız.

    3. yabancı ülkelerden direnişimize destek veriyormuş gibi gözüken gruplara fırsat vermeyelim. giberim anonymous'unu da medyanızı da desteğinizi de. benim ülkem! benim hakkım! benim direnişim!. size ne oluyor huur çocukları. uyanık olun amaçları fırsattan istifade bize zarar vermek. bizden başka kimseye ihtiyacımız yok.

    4. hamam böceğinden farkı olmayan akp yanlısı amın feryatlarını gördüğünüz yerde gibin. çünkü geçtiğimiz pazar günü saat 02.00 civarında kıbrıs şehitlerinde polis bizi sokağın iki tarafından biber gazıyla sıkıştırdığında, bu huur çocukları da ellerinde sopalarla gördüklerine giriştiler. bir tanesi ferhat küpoğlu denen huur çocuğuydu (ak parti gençlik kolları başkanı). bende bu gün misilleme olarak 2 tanesini tek başıma yakaladım. analarından emdikleri sütü burunlarından getirdim.

    bu direniş benim gözümde zalim hükümete karşı ezilen halkın direnişidir. haklı olanın güçlü olana karşı direnişidir. yılmayın yıkılmayın!

    not: ne solcuyum ne de sağcıyım. ne sosyalistim ne de milliyetçiyim. ben halkım...
    ···
   tümünü göster