1. 1.
    +70 -46
    bu eylemlerin hepsini akparti istedi ve planladi.ve hersey tikir tikir isledi inanilmaz kurnazca politik bi hamledir bu.polisler bilerek olayi provoke etti ,recep ve arkasindaki zeka bunun sosyal medyada nasil cig olarak buyuyeceginin farkindaydi,(arap baharlarinin hepsi devlet tarafindan incelendi) ve zamani gelince bu olaylarin hepsine yol verdi. halkta biriken tum tepkisel enerjiyi huppp diye cekti ve kendine oy olarak geri aldi.

    peki ne mi kazandi?

    baris surecinde pkk'yla cok fazla gozuktugu icin akpartiye kusen muhafazakar oylari tekrar topladi.pkk,sol gruplar tekrar birbirlerinin yanina dondu bu da milliyetci-muhafazakar kitleyi tekrar gibi akpartici yapti. kendi kitlesini tamamen kemiklestirdi akparti.

    bu arada dogudaki kurtlerin gonlu baris sureciyle kazanilmis oldu, oglumuz artik daga cikmasin diye kitle recep hayrani akpartici oldu.. yani ayni masada oturamayacak 2 kitle akpartinin secmeni oldu. tereyagindan kil cekildi.

    tarafsiz kitle tamamen akpartiye dondu. insanlarin tepkili ama bos oldugunun bilincine vardi,bu kadar bagiris cagiris arasinda kendini cekecek yeni bi fikir bulamadi ve madem oyle istikrar diyecekler. insanlar hep istikrar ister hayatlarinda.

    icki, reyhanli,baris sureci v.s derken iyice gibisan ve bunalan kitle bu eylemlerle enerjisini doktu. tipki cumhuriyet mitinglerinde oldugu gibi. turk insani enerjisini doker sonra yeter bu kadar der ve cekilir bu da boyle olacak akparti bunu biliyordu, halkinda biriken tepkiyi sandiga dokmeden sokaklara dokulmesine izin verdi.. kendini rahatlatti aslinda halk sadece aracti.

    he bu arada akparti kendi dislarinda gelisebilecek olaylara karsi resmen tatbikat yapmis oldu. medya ne durumda yandaslar nasil pozisyon aldi guvenlik ne alemde hepsini gozledi ve bunlari bi kenara yazdi.tum sistemi teste tuttu tecrube kazandi..

    havaya atilan tas bi zaman sonra kendi kendine havalandim sanarmis..

    ve olaylar bittikten sonra goreceksiniz esnafin, devletin zararlari aciklanacak ve insanlar iclerinde bi pismanlik yasayacak. yine uzun bi uyku surecine girecek cunku tum enerjisini sokaklarda harcadi ve bitirdi buna ragmen akp yine 1.cikti.bu arada yeni anayasayi gecirecek akparti kimse tepki gosteremicek cunku enerji bitmis olacak..
    zaten olaylari cok buyutenler kemik chp secmeni, komunistler,anarsistler, pkklilar v.s akpartinin bunlardan bi oy beklentisi yok fazla yani onlarin %10 bi kitlesi zor var akpninde gibinde degil o kisim.

    tabiki devletiniz sizin hislerinizi de dusunecek. basinda kahraman eylemciler, demokrasi fatihleri parki kurtardi! gibi yazilar cikacak siz uzulmeyin diye hazzi verecekler size basin yoluyla. sizde 'evet iste biz buyuz gordun mu dexer kork bizden!!' diye masturbasyon yapcaksiniz.)

    ozet olarak:akpnin arkasinda bu isleri kim dusnuyorsa korkunc bi politik zekaya sahipler. resmen bi tasla kus surusu vurdular hepiniz oyuna geldiniz beyler, attiginiz taslar sloganlar hep akparti icindi politika seytani zekadir sizde seytanin oyununa geldiniz, gecmis olsun.))

    seytanin en buyuk numarasi yokluguna inandirmaktir..
    ···
   tümünü göster