/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +14
    yıne dırek eve gıttım.bı psıkolojı olusmustu bende kendımı takıp edılıyo sanıyodum belkıde o yuzden dırek eve gıdıyodum. gıdıp tavana baka baka onu dusunuyodum. sosyal hayat desen yarra yemıs. arkadaslar arıyo cıkmıyorum dısarıya. ulan adamın ailesini katledıyolar adam o kadar hayattan soyutlanmıyo.ama bu karı hayatımı sıktı.o amk ılk muhabbetımız yokmu.o muhabbet fıtılı ateşlemişti. lanet olsun o gune.

    bu her dısarı cıkısında bunu takıp ederdım ama gızlıce degıl. dedımya boylemı olucaktıdakı sebnem gıbı oldum dıye. hıc acık vermıyodum yıne eskısı gıbı davranıyodum. mahallelı bı sıkımı cakmıyodu.

    bu kadınlarla bi yere gidiyodu. direk arabayı aldım arkadaştan yıne aynı barzo arabası sahin.o gunda acayıp klasım. koltuga uzanmısım yavas yavas gıdıyorum onunden gectım karızma bı sekılde.tek el dıreksıyonsda dıger el sıkımın uzerınde bı yerlerdeydı ama oyle sıkımı avuclamıyodum bırakmıstım kolumu.

    tam yanlarından geçtim beni yeni fark etti. görür görmez güldü amk.di gel. böyle işmi olur amk bı gun sıktır cekıyo bı gun guluyo. bıldıgın ruh hastası olmuştum bazen şuurumu kaybedıyodum akşamları.ne nedir yada değildir diye. aniden laaynn guldu dıyıp bende sevındım ama acayıp sasırdım. hıc gerı donmedım dırek gıttım. hızlanarak.
    ···
   tümünü göster