1. 101.
    +12 -2
    Geldim beyler devam anlatiyorum. Bu yasanmis hikaye size gercekci gelmesede hikayedeki kisiler kadar en az benimde hayatimi o kadar etkilemistir.
    taksici ramazan abi, karisinin ve kizinin bacak aralarindan akan zevk suyunu, sütyenleri kilotlari görünce fenalik gecirmeye basladi. Kalbini tutarak yere yigilirken hala dudaklarinin arasinda 3 sözcük ; ne yapiyorsunuz siz..
    Ramazan abi yerde kalp krizi geciriyor, merve utancindan yaklasamiyor sadece geriden agliyor. Mualla teyze ise panikle esini sakinlestirmeye calisiyor. Adam ilacimi getirin diyor, bu salaklar panik yapicam diye anlamiyor adamin dedigini. Adamin nefesi iyice kesildi ilacim diyor bunlar anlamiyor. Lan yazik acidim dayanamadim ben getiriyim bari ilaci diye o anki telasla yatagin altindan ciktim, hemen getiriyorum ramazan abi dedim. Adam yerde yatarken bana bakti, yatagin altindan gibini dassagini sallayarak herifin biri cikiyor ilacini getiriyim diyor. Adamin gözleri fal tasi gibi acildi nefesini iyice icine cekti, morarmaya basladi, lan baktim adam gidici hemen yanina diz cöktüm abi dedim gecen senin taksiye binmistim telefonum senin arabadami düsmüs gördünmü dedim. Heriften cevap yok. abi dedim bak bu isin sakasi yok ben o telefonu bi daha alamam abi gözünü seviyim gördüysen bi söyle dedim, o anda nefesi aniden kesildi kipirdamiyor ama gözleri hala acik. Lan ayak mi yapiyo yoksa dedim kolunu bi cimcikledim ama ses yok herif gitmis.
    ···
   tümünü göster