1. 26.
    -1
    Adam gelmiş osmanlıyı savunuyor dıbına koyim.Sen git sırf daha fazla zenginlik için milletin toprağını elinden al, onları vergiye bağla. Kadınların kocalarını öldür çocukları babasız bırak ondan sonra osmanlıyı savun. Padişahların çoğu deli, sapık, aptal yada ciddi sağlık sorunları olan kişiler. sırf babadan oğula geçme mevzusu yüzünden hepsi kardeş amca katili. kaldı ki yavuz sultan selim alkol düşkünlüğüyle bilinir ve alevileri katletmiştir. osmanlıyla ilgili övünebileceğin tek şey istanbulun alınmasıdır.o da zaten yine toprak sevdasından dolayıdır. yani benim için yine bi anlam ifade etmiyor.

    Almanya'da neo-naziler dışında kimse hitleri savunmaz-savunamaz. Suçtur.Kötüdür ırkçıdır. ancak ben şu açıdan adama hayranlık duyuyorum. Müthiş derecede zeki ve hırslı bir adam.1. dünya savaşında savaşmış sıradan bir askerken, sokaklarda yatarken kendine çizdiği hedefler doğrultusunda bir devletin başına geçebilmiştir. Ayrıca yaptırdığı silahlar savaş stratejileri, uzay araştırmaları ve genetik araştırmalar onun ne denli zeki ve geleceği gören bir adam olduğunu da gösteriyor.

    Ben kemalist bir insanım. Asla ve asla osmanlıyı dedelerim olarak görmüyorum. Nasıl ki ondan önceki devletler gibimde değilse osmanlıda gibimde değildir. Kölelik sapıklık kardeş katli ve daha niceleri osmanlıda yer almıştır. ancak para ve toprak sevdasından kimse sesini çıkaramamıştır.
    ···
   tümünü göster