1. 1.
    +6
    olaya bakın lan özet geçiyorum

    şimdi salak ablamda telefon takıntısı var olay 2010 da olmuş dayımla bu salak telefonunu değiştiriyo. dayımda ablama verdiği telefonu işportacıdan almış telefon çalıntıymış. neyse geçen sene karakoldan çağırdılar telefon ablamda çıktı diye ablam ifade verdi böyle böyle oldu diye olay kapandı sandık meğer kapanmamış.

    eve bu sabah mahkeme kağıdı geldi yok şahıs telefonu istanbul beşiktaşta bi mağazadan çaldığı tespit edilmiştir. verdiği ifade doğru bulunmamıştır. salak ablam hayatında hiç istanbula gitmedi ama telefon saat 14.00 da istanbuldaki bi mağzadan çalınmış. 14.04 te ablam kendi hattını takmış ( 4 dakikada istanbuldan balıkesire ışınlanmış hat amk xd ) sonra kendi hattını çıkarıp yine güya çaldığı telefonun sahibinin hattını takmış ( pinide yokmuş heralde xd ) bide kağıtta kişisel beceri ile çaldığı testip edilmiştir yazıyo.

    bu salak kız nası kendini aklicak bileniniz varmı yoksa şimdiden odasına taşıniyimmi ?

    çıkarılıcak ders: türk adaletini gibiyim kafalarından senaryo yazmışlar oturup ve sakın dışardan işportacılardan kaportacılardan telefon falan almayın böyle adamın zütünden kan alırlar.

    şimdi kaç yıl yatar bu salak ?
    ···
   tümünü göster