1. 1.
    -1
    @8 diyelim ki haklısın ama dövdükleri kişiler sokaklarda molotof atan insanlar değil. her sokağa dökülen serseri olmuyor. sokağa dökülmek kavrdıbını bu gençlere yıkıp dökmek olarak aşılıyorlar.
    kavga da edilir gerekirse ancak sıraya girip yerde yatan adama tekme atmak hiçbir şekilde savunulamaz. sonuçta o yerde yatan kişi de her biji apo diye bağıran bir bölücü değil. o da senin benim gibi iyi kötü siyasi bir görüşü olan insan.

    üstelik bu bahsettiğim tarzda olan ülkücüler her konuda aynılar. birinin bir kız davası olur gider on kişi bir adamı döverler.

    kendilerini tanımayanı döverler. hatta bıçaklarlar. reis adını verdikleri o sözde insanı fiilen tanımayan genci hatta çocuğu bıçaklarlar

    http://www.milliyet.com.t...08/02/17/yasam/yas04.html

    bu ve buna benzer örnekler çoğaltılır. burada dediğim gibi genelleme yapmıyoruz ya da ülkücüler böyledir diğerleri adamdır demiyoruz. ortada bir gerçek var ülkü ocakları çakal yuvası ve cahil insanlardan oluşan bir topluluk. çoğu lise öğrencisi ya da üniversite okuyacağım diye gidip çakallık peşinde koşan genç.

    ülkücü kesim bu ülkede hep şiddete eğilimli olmuştur.

    bunu kim okuyacak amk özet geç bin diyen ülküceler için peşin not: işte okumadığınız için bu şekilde haberlere konu oluyorsunuz.
    ···
   tümünü göster