1. 26.
    +2
    kavga etmeyi de mi bilgisayar başında öğreneceksin. önce kıçını kaldır şu bilgisayardan biraz nefes al. öyle bir durum olursa sen efendiliğini korumaya çalış baktın kavga kaçınılmaz kavga et. Dikkat et gelende kelebek, dikiş tutmaz veya rambo bıçağı gibi bir bıçak çıkarabilirler ceplerinden.

    Dayak yemekten asla korkma. Diyelim geldi yanına sana atar yapıyor. önce sen takma sigara içiyorsan yak bir sigara sonra dediklerini dinle, daha çok sinirlenir biraz daha atarlanmaya başlar. Korkma direk girmez zaten vücut hareketlerinden belli olur sana dalacağı. Daha sonra ayağa kalk sakın dibine girme kafa yeme ihtimalin çok büyük. Kendini geride tut. elini falan omuzuna atmaya çalışır buna izin verme elini omzuna atarsa kafayı burnuna rahat vurabilir. (kick taksçuyum falan diyenleri dinleme fazla. sokak döfüşü farklı. ) etrafını iyice süz kendine sopa veya başka bir alet bulmaya çalış, sonra işe yarayabilir. En sonunda baktın sakinleşmedi. pis pis gül hani olur ya böyle şeytan gibi, çok işine yarar karşında ki korkar ve öfkelenir. (genelde daha fazla korkarlar.) ilk burnuna yerleştir avuç içinle veya yumrukla sonra kafasını tut aşağı indir ve çenesine dizinle vur. Sakın elini cebine zütürmesine izin verme kesin bıçak taşırlar.sen çenesine diz attığında muhtemelen ağızı kanla dolar veya dilini ısırıp koparabilir. sonra yere yatır tekmelemeye başla göğüs kafesine vur bin kurusunun nefesi kesilsin. taşaklarına tekme atmayı ihmal etme. en son yüzüne indir tekmeye sigaranı yak gibtir ol git mekandan. çok durusan apaçiler doluşur dayak yersin.

    işler tam tersi gelişirse bir yerlerin kanarsa falan sakın acı çektiğini belli etme. zaten kanın tadı çok güzel kanını em gene gül. pat küt gir. allah ne verdiyse. sana bir şey söyleyeyim dayak yemesi dayak atmasından daha güzel oluyor.
    ···
   tümünü göster