1. 1.
    +7 -2
    http://www.youtube.com/watch?v=E2vcYqhfmos

    arkadaşlar bu işi yapalım . bu bir zirve değildir .. ( sadece 1. entryi okumanız olayı anlamanıza yetecektir . lan çok uzamış nasıl okiicam demeyin ) ( tabi yazarlara şuku atmak isteyenler her türlü butun başlığı okuyabılır )

    Önemli not : eylem yarın değil gelecek hafta pazar yani 19.05.2013 tarihinde saat 12 de olacaktır . 1 dakika süreceği için geç kalmayın 12 de orda olun arkadaşlar .

    Hatayda ölen insanları anmak için gelecek hafta pazar günü saat 12 de bütün şehirlerin 1 mayısın kutlandığı meydanlarda ( şehrin ana meydanları ) toplanalım ve hiç buluşmadan sadece orda durup 1 dakika boyunca kıpırdamadan hazır olda duralım . varsın kimse bizim ne yaptığımızı anlamasın .

    kimse kimse ile konuşmayacak saygı duruşundan sonra . saat tam 12 de şehrin ana meydanlarına geleceğiz ve normal bir şekilde yüyürken sadece 1 Dakika hazır olda bekleyeceğiz . eğer kalabalık olursak zaten şehrin ana meydanlarında aniden hayat durur çünkü herkes ilk anın şokunu atlattıktan sonra bizimle beraber duracaktır . eğer az kişiysek de illa dikkat çekeriz ve bir şekilde bunu bizim yaptığımız duyulur .

    Bu sadece taksim için değil arkadaşlar bütün şehirlerin 1 mayısın kutlandığı meydanlar ( şehrin ana meydanı ) için geçerlidir .

    Bu hareketimiz sessiz bir çığlık olacağı için polis bile ne yaptığımızı anlamayacak ve olay çıkmadan eylemimiz sona erecek . slogan atmak falan yok . bırakın kendileri ne olduğunu anlasın .

    Edit : liseliler ortaokullular hatta bu sözlüğe üye olmayıp sadece okuyanlar bile gelsin . bu iş sözlükle değil daha çok bir uyanışla ilgili .

    Edit : 2

    eğer aklımızdaki şey gerçekleşirse slogan atmaktan çok daha etkili bir eylem gerçekleşmiş olacak .

    asıl o gün lafta değil icraatta sözün bittiği an olacak

    Edit 3 : her şehir meydanında en az 1 kişi olacak . biliyorum sosyal medya ile yayılacak bu fikir . 1 hafta boyunca sadece bu başlıkla uğraşıcam hatta son cuma - cumartesi günü bu başlıktaki herkese özel mesaj atıcam .

    Edit 4 : Her şehirde eyleme aynı anda başlayacağımız için saatlerimizi http://www.saatkac.com/ sitesine göre ayarlayalım arkadaşlar .

    Edit 5 : Bunu duyurulara alın diye mesaj attığım moderator takımı halen bu başlığı duyurulara atmamış durumda ... eylem gerçekleşip de amaca ulaştığında roportaj kanallarına
    biz yaptık ''' demeyi de bilirler ama ... Buraya yazıyorum ... bu eylem sadece ve sadece inci sözlük yazarlarının planıdır . Modaratör takımı bu işin destekçisi değildir ... (( duyurulara girerse bu fikrim değişecektir .. o zaman istedikleri kadar roportaj verebilirler ))
    ···
   tümünü göster