1. 1.
    +4 -1
    http://tinypic.com/view.php?pic=10zdc3k&s=5

    bu son gelen mesajdan sonra bu konu hakkında da yazmaya karar verdim. teknik olarak kadından önce patladığınız her boşalma erken boşalmadır.

    bunun başlıca 3 sebebi vardır.

    a) masturbasyona alışmış bünye kendini hiç üzmeden, zora gelmeden hemen fışkırtıp rahatlamak ister

    b) ciks yaptığınız yerde rahat değilsinizdir. basılma, yakalanma riskiniz vardır, bir an önce boşalıp kurtulmak istersiniz.

    c)kamil'siniz, bu kadar oluyor demek ki

    sex elzem durumlar (araba, asansör,topluma açık mekanlar, birazdan gelecek arkadaşlar vs.) harici, ayak üstü, aceleye getirilecek bir şey değildir. erken boşalan erkek açlıktan kıvranan sevgilisine bardakta mısır alıp, onu da kadına verirken elinden düşürüp sinir bozan erkektir.

    siz gençler bu aciz duruma düşmemek için farklı yöntemler uygulayabilirsiniz. her yöntemin işe yaraması için gerekli ortak koşul gibişeceğiniz ortamın rahat olması, yakalanma-basılma tehlikenizin bulunmaması gerekir. kafanız rahat olursa gibiniz de rahat olur.

    masturbasyonun bu konuda antreman olacağını pek çok uzman dile getirmiştir. kendi sefil elinizi giberken erken boşalmamaya gayret edin öncelikle. uzatabildiğiniz kadar uzatın ve ereksiyon halinizi uzun süre korumaya alışın.

    ciks esnasında düşüncelerinizi farklı konulara yönelterek süreyi uzatmaya çalışabilirsiniz. 2-3 basamaklı sayıları zihinden çarpmak, kelimeleri tersten okumaya çalışmak...

    erkekte boşalma olayı gerçekleşirken testis kesesi ve testisler iyice büzülüp, spermi bulunduğu kanal boyunca sıkıştırıp fışkırtırlar. hidrolik iş makinalarının çalışmasına benzer bir yerde. ciks esnasında testislerinizin bulunduğu keseyi yani taşak derisini arada tutarak sündürün parmaklarınızla.

    canınız acımayacaktır, müsterih olun. çok hassas bir doku değil ve bu hareketi yaparak testisin büzülmesine fırsat vermemeye çalışın.

    yine bu ve bunun gibi garip yöntemler deneyebileceğiniz gibi, kadın erkek boşalma sürelerini yaklaşık noktalara taşımak için, düzgün bir ön sevişme ve iyi bir am yalama performansı sergilerseniz normalde kısa olan boşalma süreniz kadın için yeterli olabilir. kadınlar üstte oldukları pozisyonlarda daha kolay boşalabilirler genelde, bu anlattıklarımın ardından yatın sırt üstü bırakın kadın gibsin sizi ve kendini. en azından bunu sağlayabilin kadınlara.

    bu başlık altında bahsettiklerim erkeğin boşalma süresini uzatabilecek bir kaç yöntem sadece. unutmayın kadından önce boşalırsanız erken boşalmış olursunuz.

    kadını zihnen ve bedenen orgazma hazırlayamazsanız isterseniz 20 saat aralıksız pompalayın, bir taka yaramayacaktır.

    bu konuda daha önce yazdığım konulardan faydalanabilirsiniz.

    (bkz: kadın nasıl gibilmeli)

    (bkz: kadınların sevdiği sex pozisyonları)

    (bkz: am yalama sanatı/#4086287)

    (bkz: vajinal orgazm sorununa dair)

    özet: özür dilerim canım tutamadım kendimi
    ···
   tümünü göster