1. 1.
    +20 -14
    ---önemli edit---
    yazık lan harbiden yazık. türk futbolu neden böyle diye soruyorsunuz birde cevabı kendinizde arayın, daha ne diyeyim ben

    özet geçiciler, kim okuyacak bunucular edit1'e baksın


    evet beyler nereye kadar gidecek bu düşmanlık? herhangi bir türk takımı yabancı takımla karşılaştığında yabancı takımın tarafını tutmak nedir? futbolun içine ettiler bazı amcık hoşafları. önceden böyle miydi? giy takımın formasını git otur stada. gs'li, fb'li, bjk'lı, ts'li... hepsi bir arada oturup rahatça maç izleyebiliyordu. ama şimdi hangi takımının taraftarları başka bir takımın taraftarı görse kovalıyor, şiddet uyguluyor. ne biçim bir huur çocukluğudur bu?

    fenerbahçeliyim beyler. ama yeri geldiği zaman aldım gs formasını, bjk formasını onları destekledim, yeri geldiği zaman fenerbahçeyi destekledim. bu futbol hepimizin beyler, onu kirletmeyelim.

    anasını gibeyim altı üstü bir maçta yenildik ne biçim huur çocuğusunuz siz? desteklemek yerine kösteksiniz lan amcıklar.
    benfica taraftarından ders alın biraz. rakip takımın taraftarları bile alkışlıyor bizim takımı, siz ise oturmuş taşak geçiyorsunuz.

    edit : okuyanı gibsinler diyorsunuz, bre amcık hoşafları sizi giben gibmiş zaten
    edit2 : lan hadi biz şike yaptık (gerçi tek şike yapan takım fener ya) siz de ne satılık adamlarmışsınız amk
    edit3 : pek geri kalır bir yanınız yok sizinde sol taşağa bakman yeterli
    edit4 : @28 şukuladım seni panpa
    edit5 : @30 al amcık hoşafı bu başlığı ne zamanlardan açmıştım ben sadece yenilincemiymiş bak futbol hakkında konuşuyoruz beyler
    edit6 : @48 ödeşmiş oluruz
    ···
   tümünü göster