1. 1.
    +11 -3
    bir internet, facebook , sozlukspot, kısacası sosyal medya geleneğidir. inci sözlük klasiğidir. üstelik bu geleneği sürdüren çoğu yazar, aslında hayatlarının herhangi bir döneminde din konusunda çok da fikir sahibi olma derdinde olmayan insanlardan oluşur.

    bazı amaçları yerine getirmeye vesile olması açısından değerlendirildiğinde, marjinal görünmek isteyen sözlükçümüz, bu amacı yerine getirirken entrylerini hayatının savı, senelerce yürüttüğü doktora tezi gibi sunar. kullandığı kaynaksa sıklıkla her gün tuvalette hasbihal olduğu pek yüce vücut üzvudur.

    (bkz: kaynak zütüm)

    aslında marjinal görünmesini açıklamak gerekrise olay çok da karmaşık değildir. yüce freud hazretlerinin kurduğu basamaklar ile açıklamak gerekirse;

    kızlar yazdıklarımı okudunuz mu? o halde anlamışsınızdır.. marjinalim, kuulum, ateistim ---> neden hala sevişmiyoruz <3

    inanın >%90 oranında şu basit denklemden 1 gram öteye gitmez din hakkında atıp tutan kişilerin söyledikleri. oturup varlık felsefesini, dinler tarihini vs. konuştuğunuz zaman, tekrar benceler ile süslediği yüce kaynağı olan zütü ile size cevap verecektir.

    üstelik mevcut yazarlar hoşgörü konusunda da zirveyi kimseye bırakmazlar. kutsal kitaba işeyen biri için en yüce duyguların insanı, düşünce ve ifade özgürlüğünü sonuna kadar kullanan kimse gibi ifadeleri gayet güzel bir şekilde kullanırken, kendi kutsalının ucuna dokunadurun hemen başlar anne-avrat-bacı kombosu yapmaya.

    hah bunları söylerken din ve diyanet adına düşündüklerini saygı çerçevesinde dillendiren insanları es geçmemek gerekiyor ama sayıları o kadar az ki, inanın toplasanız iki elin parmakları kadar neredeyse.

    yazık, gerçekten yazık. şu toplumda karalama işinde bile standardı tutturamıyoruz.

    (liseli kelimesini yazı boyunca kullanmayarak temsili istiare yaptım =,kızlar??+
    ···
   tümünü göster