1. 126.
    +5 -5
    Bakın son entry ben giriyorum dikkatli okuyun

    Benim annanemler burda oturuyordu. Heryaz zorunlu olarak bu şehire gitmek zorunda kaldım. Size Kırıkkale'yi tarif ediyim.
    Bu ilde herkes fakir. Evet bildiğiniz fakir kentidir Kırıkkale. Buram buram is kokar havası. Çünkü bütün il fakirdir. Soba yakar huur çocukları. Eğitim seviyesi 0 dır. bakın size ne diyorum bildiğiniz köy burası. insanı varoştur. Burası Türkiye'nin afrikasıdır. Veee asıl bombaya geliyorum.

    Türkiye'nin en şakirt en yobaz en gerikafalı şehridir burası. Sokak başına camisi caddeleri takkeli huur çocuklarıyla doludur. Herkesin başı kapalıdır. Yollarında kaldırım yoktur. bakkalların hepsi hacı bakkaldır içki bulamazsınız. Üniversitesi var diyorlar. 20 senedir gidiyorum daha hiç görmedim ama bırakın üniversite , uzay üssü açılsa bi hayır gelmez o huur çocuğu ilden. deprem olsa gram üzülmem . Zaten deprem olsa dümdüz olur kodugumun memleketi lakin bütün evler kerbinten yapılmıştır. Bana burayı savunanında anasının leşini gibiyim o kadar net konuşuyorum haydi hoşçakalın
    ···
    1. 1.
      -2
      dıbına kodumun çocuğu kırıkkalede yaşamak için her şeyimi verirdim. Senin gibi sünepeler ne anlar kırıkkalenin güzelliğini nostaljisini.
      ···
   tümünü göster