1. 1.
    +5
    Hababam sınıfındaki ahmettir . evet yanlış duymadınız . sen kımsın lan avrupanın ahlakını almış , içselleştirmiş ve ülkenin en doğusuna bu ahlakı yayma yetkisini kendinde bulan kişilerin önüne engel koyuyorsun . o adamlar o yollamak istedikleri şeyleri yollayabilselerdi şimdi ülkenin doğusu bu kadar görgüsüz bu kadar abazan olmayacaktı . ne olacaktı bılıyor musunuz . o ferre dergileri bir hanım kızımızın eline geçecekti ve o kız o dergıde yazanları okuyup huuu ıslandım baya diyecekti ve gidip recebe verecekti . sonra bunu gidip ayşeye anlatacak aysenın de bu zevkten pay alması için onu teşvik edecekti peki sonunda ne olacaktı . tabi ki sexe doymuş bir doğusu ve batısı olan cool ülke . ama yok . ahmet illa her taka atlayacak al işte amk . senın yuzunden batı avrupanın ahlakını alıp cool cool takılırken doguda halen eşek gibiyorlar . sen hiç eşekle empati kurdun mu o vakit ahmet ? hayvan sever derneklerı senı sıkse şimdi ne diyebileceksin ?

    Tuvalet kağıdını bile yollattırmadın lan adamlara . TAŞLA GÖT SiLiYOR ADAMLAR ORDA TAŞLA !! ama yok senın gıbı teröristler sırf ülkenin doğusu gelişmesin ilerde bizden ayrılmak istesin diye tuvalet kağıdına bile engel oldun .

    Mutlu musun şimdi ha ? mutlu musun . bak ! bak da gör ülkenin halini ... asıl geleceği göremeyen sefil yaratık sensin ahmet ... bu hiçbir zaman değişmeyecek ... teşekkürler ... ülkeyi bu hale getirdiğin için teşekkürler ... başka da bişey demiyorum sana .

    Edit :( işte ülke tarihinin kırılma anı ) http://inciswf.com/1285851386.swf
    ···
   tümünü göster