1. 1.
    +29 -1
    şimdiye kadar gittiğim futbol maçlarının hepsi 0-0 bitti. ilki 2000 yılında gençlerbirliği-ankaragücü sonuncusu bu haftaki eskişehirspor-galatasaray olmak üzere gittiğim 10'a yakın futbol maçında 1 gol dahi izleyemedim.

    285 kişilik bölümde kimsenin istemediği, tiksindiği bir proje kura sonucu tabi ki bana geldi.

    yılbaşında arkadaşın öğrenci evinde kalıyorduk. saat 1.30 gibi evden ayrıldım. ben ayrıldıktan hemen sonra karşı binada oturan öğrenci kızlar evde böcek var bahanesiyle arkadaşın evine gelmişler.

    bankada sıra için numara aldım. 133 numara geldi. sıra 98'deydi. ben biraz dolaşayım nasıl olsa bana gelmez hemen dedim. dolaşıp geldiğimde sıra 135 numaradaydı.

    gece parkta herkesin alkollü aldığı arkadaş grubunda polis sen bunların ele başı gibi duruyorsun diyerek bir tek beni karakola zütürdü.

    ilkokulda öğretmenim annemdi. benim de bir arkadaş grubum vardı 5-6 kişilik. biz okuldan kaçtık, ben eve gittim. bu amın evlatları biriyle kavga etmişler. ertesi gün annem kusura bakma kimseye torpil geçemem dedi. hepimizi müdür yardımcısına zütürdü. elime cetvel yedim. okuldan kaçtığım için değil, kavgaya karıştığım için.

    lise 3 almanca yazılısında kopya çekiyorduk. en arkada deniz diye bir arkadaşla oturuyoruz. ikimiz de adımızı söyleyemeyiz almanca o derece vahim durumdayız. neyse önümüze bilen bir elemanı aldık. ondan geçirdik. sonuçlar açıklandı deniz 80, ben 0. neymiş ben denizden kopya çekmişim. hoca haklı ikimizin kağıdı aynı ama diyemedim o amcık benden beter durumda diye.

    yine lisede arkadaşlarla bilgi yarışmasına katıldık. öyle göstermelik olarak da lider benim. son soruya gelindiğinde başka bi grupla aynı puandayız. yani biri bilemez diğeri bilirse o alacak yarışmayı. son soru tarih. karşıdakiler de sosyal bilimler lisesi öğrencisi. sırf muallaklik olsun diye tahmin ediyorum "sakız adasının fethi ne zamandır?" sorusu geldi. normal olarak bizden cevap çıkmadı. ordan bi arkadaş "lan boş bırakmayalım, atalım. yaz amk 1562" dedi. ben de boşver yaa hakkımızla gidelim falan dedim. cevap 1562 çıktı. hain durumuna düştüm.

    üniversitenin ilk günü yanlış sınıfa girdim. üstelik ilk 5-10 dakika içinde yanlış sınıfa girdiğimi de anlamadım. gittim amk mal mal oturuyorum. lan acaba millet ne ara kaynaşmış, herkes samimi amk falan diye düşünüyorum. sonra hoca geldi, yoklama kağıdını dağıttı. benim isim yok. hoca sınıfı saydı, imzaları saydı. allahtan muallaknin biri arkadaşının yerine imza atmış da öyle zütü kurtardım.

    dersaneye giderken bi kız çok hoşuma gidiyordu. uzun uzun bakıyorum kıza falan. ama kızın bana karşı hislerini tahmin edemiyorum. insan ilişkilerinde pek iyi değilimdir. neyse bir gün sabahın köründeki bir derse gidiyorum. baktım camdan kız el sallıyor. ama nasıl istekle nasıl şevkle. vay dıbına koyim boşuna beklemişim bunca zaman dedim ben de el sallamaya başladım. arkamı bir döndüm kızın arkadaşı arkamdan geliyormuş amk. hemen kafamı eğdim, o gün dersaneye bile gitmedim.
    ···
   tümünü göster