1. 1.
    +59 -31
    ben türküm demekten utanır hale geldim. cahilliğinizden, ön yargılarınızdan sizden farklı düşünen, giyinen, yaşayan, marjinal tercihleri olan, sizinle tam ters ideolijiyi benimseyen insanlara ve daha saymakla bitiremeyeceğim tahammülsüzlükleriniz, çağdaşlıktan, insanlıktan uzak hayvani tavırlarınız sizi katlanılamaz kılan şeylerden sadece birkaçı. bunların hemen hepiniz farkında olmasına rağmen kendinizi geliştirmek, insan olmak adına hiç bir çaba göstermeyişiniz de cabası.

    sizden farklı olana karşı neden bu kadar nefret dolusunuz? neden her koşulda hakarete hatta şiddete başvurmayı bir savunma aracı olarak kullanıyorsunuz? çünkü medeni değilsiniz ve asla olamayacaksınız değil mi? hepiniz potansiyel faşistsiniz isteyerek ya da istemeyerek.

    en büyük şanssızlığım bu nefret dolu tahammülsüz insanların arasına doğmuş olmak sanırım. yıllarca bana iradem dışında empoze edilen nefret duygusunu kusuyorum şu an. hepsi bu. ben değil siz yazdınız bunları aslında.

    gibtir git o zaman diyecekler için P.S: şartlar olgunlaştığında gidicem zaten merak etmeyin. sadece bir süre daha tahammül etmek, direnmek zorundayım.
    ···
   tümünü göster