1. 26.
    +9 -1
    @22 lütfen üşenme oku sana bilimsel bişilerden bahsedicem mühendis olarak,

    Erkekte orgazm olma penisin baştarafında bulunan yannanın başı diye halk arasında bilinen bölgenin eşik değerde sürtünmesi sonu gerçekleşen bir reaksiyondur.

    30cm ve 15 cm olan 2 penisi ele alırsak;

    30 cm nin 40 kere gidip gelmesiyle 1200 cm lik bir sürtünme olur ve bu yaklaşık 3 dakka sürer kadına acı verir erkek kısa sürede boşalır ve kadın zevkten çok acı duyar.

    15 cm lik bir pesinin ise aynı oranda(1200cmlik) sürtünme ile orgazm olması için 80 kere gidip gelmesi gerekir ki buda yaklaşık 7-8 dakka sürer dişi uzun süren acısız bi zevk alır.

    Mevcut sistemdeki diğer değişkenler ise 2 git gel arasındaki anlık bekleme süresidir ki randımanı arttırır yani bi kere gittin sora tekrar gitmek için geçen minimal bi süre ayrıca sigara alkol v.b. değişkenlerde mevcuttur, türk erkeği bunlardanda kazançlı çıkar.

    Ayrıca ciks sırasında harcanan güç kasların kasılmasından kaynaklanır ve uzun süren ilişkide daha çok kas kasılır ki buda ciksin heycan ve randımanını arttırır

    Uzun süren ilişkide eğer fantazi kurulcaksa yada herhangi bi şekilde konuşma geçicekse uzun ilişkide bunu yapmak daha kolay ve keyifli olur.

    Bunlar gibi saymakla bitmeyecek kadar çok pozitif yöne sahiptir türk erkeğiyle yatmak
    ···
   tümünü göster