1. 126.
    +4
    @27 fakir edebiyatı yapmak gibi bir derdim yok o yüzden tutabildiğim kadar kendimi tutacam sana sövmemek için.
    -Bu hayatta bir insan açken, sen mutluluğun tadını çıkarabiliyorsan insanlıktan nasibini alamamışsındır. Hayata bir kere geliyoruz ovvv yeaahhh hadi akalım hadi kop kop kop zırvalıklarından başka bir şey bilmiyorsan senin için şu hayatta kardeşlik tanımı tanımdan öteye gidebilecek bir şey değildir.
    - Bu insanlar kardeşliğe inanan insanlar senin gibilerinse onları eleştirmeye hakkı yoktur olamaz da, bu insanlar belki kendileri için belki de arkadaşları için o eyleme girişen insanlar bu insanlar susmayıp onurlarını, şereflerini koruyan insanlar. Padişahım çok yaşa zihniyetine direnen gücün köpekliğini yapmayan insanlar.
    Ey yavşak insan bunlar mı sana mantıksız geldi? Yoksa senin mantığın mı bunları anlamaya elvermedi?
    Hadi biraz da amacından bahsedelim.
    Üniversiteyi ticarethaneye dönüştüren bir zihniyetin baskısı altında kalmış üniversite öğrencileri haklarını korumak için bir eylem yapıyorlar. Oradaki yemekler birer semboldür aslında diyorsunuz ya madem fakirler o kadarını nasıl hazırladılar diye.Her gün hazırlayacak kadar paraları yok elbette;ancak dediğim gibi o bir direniş sembolü.%1500 karla satılan bir malı öğrencinin alması mümkün mü sence? Mahmut hoca repliği vardır bilir misin dıbına koyduğumun malı? izlemişsindir de işine gelmemiştir hatırlamıyorsundur " burası okul burası ticarethane değil okul okul" şimdi ecdadını gibtiğimin malı sen söyle bu adamlar bu haksızlığa karşı durmakta haksız mı?
    Ulaşılmak istenen ne diyorsun ya:
    Bu tür eylemlerin amacı ve ulaşılmak istenen nokta: Senin gibilerin uyanmasını sağlayıp eylemi geniş kitlelere yaymak, olay mağduru hatta olayla alakası olmayan bireylerin desteğini alıp daha da güçlenmek ve bu baskılara bu sömürüye engel olmak.Sen eylem yapınca oluyor mu diyorsun ya gevşek herif sizin gibi huur çocukları destek verse bu eylemlere ortada ne sömürü kalır ne de haksızlık ama insanlaşmamak için o kadar direniyorsunuz ki tipinizi gibtiklerim sömürmek, sömürülmek hoşunuza gidiyor. Senin gibileri kazanmayı çok isterdim şu yazıyı belki küfürsüz yazmalıydım ama ona da dilim müsade etmedi o insanlar orda herkesin hakkını savunurken burda onlara gereksiz insanlar diyenlere tepkim daha yumuşak olamazdı herhalde
    ···
   tümünü göster