1. 1.
    +5
    Evet panpalar, banko maçlarım tutmayınca giberim iddaanın ızdırabını dedim ve biraz ters oynamaya karar verdim,bu ters gibimsonik kuponu da sizlerle paylaşıyorum.

    437 Elazığspor-Orduspor MS 1 2.00

    Malum orduspor takum gibi top oynuyor. deplasman karnesi çok zayıf. elazığ ilk yarıdaki elazığ değil, geçen hafta da kazandılar, içerde ts yi falan da yenmişlerdi. güveniyorum elazığa.

    444 Liverpool-Tottenham iM 0/2 6.75

    tottenham haftaiçi interin dıbına koydu bildiğiniz gibi. ligde ve avrupada çok iyi gidiyorlar. liverpool da toparlanma sürecine girdi fakat dişli rakibi karşısında şans vermiyorum.ilk yarı kontrollü bir oyun olur,2.yarı tottenham reyiz çakar, bale de en az 1 tane atar.

    459 Manchester United-Chelsea iM 0/1 4.50

    fa cup maçı olduğu için 2 takımın da dengeli bir ilk yarı oynayacağını ve berabere biteceğini düşünüyorum. manu çok formda, real madride elenirken bile 10 kişi kaldıklarında çok iyi oynamışlardı. maç sonucu kesin 1 olur.

    480 Lazio-fiorentina iM 0/1 5.00

    lazio haftaiçi uefa maçını kazandı, moralli çıkacak bu maça, fiorentina da ligdeki konumu itibariyle iyi bir takım.ilk yarı dengeli bir maç olur diye düşünüyorum, maç sonucu 1 olur lazio giber diyorum.

    bunlar benim şahsi düşüncelerim, tutma ihtimali tabiki düşük, farkındayım ancak biraz usturuplu bi şekilde ters bir kupon yapayım dedim,444 gelirse diğerleri daha rahat gelebilir, şansınız bol olsun

    toplam oran :303.75
    ···
   tümünü göster