1. 1.
    +1 -1
    Gerçekten çok pislerdir. Araplar da pistir, pilavı elle yerler. Ruslar da kendi spermlerini yalarlar. Amerikalılar zaten ayrı hikaye, domuz gibidirler yedikleri yere sıçarlar. Ha, baktığında domuz yediği ve sıçtığı yeri kesin çizgilerle ayıran nadir hayvanlardır. Bir diğeri için (bkz: keçi)
    Eee sonra şey evet Avrupalılar zaten ölsün yani o domuzun pişerkenki kokusuna nasıl dayanıyolar anlamıyorum.

    işte fransızlar da çok pistir kendi kokularını kapatmak için o çiçeği üstlerine sürerler. Gelin çiçeği miymiş neymiş. Ha şimdi sorabilirsin" ulan bu adam duş alsa daha kolay değil mi " diye sus bakalım salak cahil seni ne anlarsın bu işlerden öyle diyosak öyledir. mal adam seni..

    Hintliler tütsüleri her yere koyarlar, bi hayırı da yoktur bu tütsünün bak. Öyle ruhani filan. Zaten budist adamlar. Ben müslüman olmayandan temizlik beklemem hacı. Temizlik imandan gelir, ama bu adamlar dinsiz imansız. Zaten hem Türk değiller hem de müslüman. işte Allah bunlara vurmuş usta.
    Ne mutlu Türk´üm diyene!
    Elhamdurillah müslümanız.

    Çinliler zaten ayrı terane. Yüzyıllardır kendilerini kesiyolar. Merhametsiz eşşekler. Akapunktur filanmış bilmem neymiş. ilim bilim tıp diyosan ibn-i sina´ya bakacaksın. Ondan başkasını tanımam. Gerçi şimdi ertuğrul fırkateyni diye bi hikaye var, ama müslümanız yani o kadar da yardım etsin muallakler. Biliyolar tabii öteki Dünya´da yanacaklarını böyle yağ çekiyolar işte.

    Zaten bu asyalıların alayı aynı. Çin japon kore filan. Gerçi onlar bunu kesin bi dille reddediyolar filan ama gibtir et, daha kendilerini bile bilmeyen adamlar bunlar. Biz biliyoruz bunları, zaten adamlara birlik olmayı da biz öğrettik. Bi set bile kuramadılar. Uzaydan görünmesi de yalan. En büyük yapı da çin seddi değil, Amerika´daki red fisj mi ne öyle bi çöplük.

    Mısırlılara gelince. Zaten sümerliler türktü. O piramitleri nerden öğrendiler zannediyosunuz? Hep bizden tabii. Misal, Çin´de "Beyaz Piramit" vardır. Üstü kesildi görünmesin diye. Çinliler oraya yabancı kimseyi almaz.

    işte bu adamların fotoğrafları Amerikalı bi pilot tarafından fotoğraflanmıştır. Dünya´da bizden büyük ırk yoktur. Zaten yazıyı da herkesten 10.000 yıl önce bulduk. Bu nerden çıktı diyen cahiller Hulki cevizoğlu´nun kitap ve yayınlarına bakabilir.

    Not: (gbkz: to be continued)

    edit: aslında ilk uzaya çıkan biz olacaktık da MiT yüzünden gidemedik öyle yani.
    ···
   tümünü göster