1. 1.
    +6 -2
    kız arkadaşım bir anlık boşluğumdan yararlanarak sokakta beni öpünce az kalsın 50 kişilik bir grup tarafından linç ediliyorduk.

    güzel bir akşam yemeği yedik, klagib sohbetler sırasında biraz gerginlik oldu, ufak tefek atışmalar sonucunda olayı sessizlikle tatlıya bağladık. hesabı ödeyip, sokağa çıktığımız anda alkolün etkisiyle arkadaşım yapıştı dudaklarıma ben de karşılık verdim, ağızdan öpüşüyoruz. kızın dudaklarındaki tadı daha alamadan arkamdaki barda oturan erkeklerden 4-5 tanesinin böğürmeye başladıklarını fark ettim. araba sesleri falan filan tam olarak nasıl bağırdıklarını anlamadan bir erkeğin, evde devam edersiniz artık gece güzel geçecek, cümlesini duyunca beynime kan sıçradı. arkama dönüp bir baktım alkışlar kopmaya başladı, sanki staddayız, nasıl alkışlıyorlar, bardaki herkes sokak kısmına toplanmış kızlı erkekli alkışlarken utanmadan öp öp öp tezahüratları sokağı inletiyor, sokaktaki yaşlı başlı insanlar da yanımızda durmuş öp öp diye alkış tutuyor. hiç özele saygı kalmamış, nasıl bir ahlaksızlık bu anlamış değilim. şaka bir yana;

    anadolu'nun çoğu şehrinde bulunmuş ve benzeri durumlarda insanların başlarına neler geldiğini iyi bilen bir insan olarak eskişehir'de olduğumu unutmuşum. hayatım boyunca o anları hiç unutamayacağım.

    not: biz sokaktan kaybolana kadar alkışlar devam etti, ben de iki adımda bir dönüp tribünleri selamlıyorum, arkadaşım ceketimden tuttup zütürmese, tribünlere koşup üçlü çektirecektim. o kadar gaza gelmişim.
    ···
   tümünü göster