1. 1.
    +7 -2
    iSLAM SAYESiNDE iÇLER ACISI HALDEDiR.HiÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ NEDEN?
    Madem hak din islam neden Allah Müslümanlara yardım etmez?
    Çölleri Müslüman ülkelere bırakmıştır..
    Neden Eğitimi olmayan halkları cahil olan Çöl olan Fakir aç ülkeler Müslüman olur.
    Bu Ülkeler Müslüman oldukları için mi Çölde yaşamalarına izin verilmiştir.
    Bu ülkeler müslüman oldukları için halkları Dünyanın en kötü şartlarında yaşarlar.
    Bu ülkeler Müslüman oldukları için halkları Prens Kral veya baskıcı dindarlar tarafından yönetilerek ezilmeleri sağlanır.

    Bu haritalara bakarlarsa durumlarını daha iyi anlayabilirler..
    Siz çölde yaşadığınız için yaşamanıza izin veriliyor.. Aslında Müslüman halk yaşamıyor zaten.. karnını doyurduğuna şükrediyor..
    Müslüman ülkelerde hergün terörle birbirlerini öldürüyorlar.. Bugün Suriye'de;Ürdün'de,Irak^da,Türkiye'de,Afganistan'da terörden kaç kişi ölmüştür bakın bakalım..
    Son bir Yılda Mısır'da,Irak'ta Suriye'de Türkiye'de Silahla Karışıklıklarda kaç kişi ölmüştür buyrun bakın.. Düşünün biraz..
    Müslümanlar yaşamıyor.. Sadece yaşamalarına izin veriliyor lütfedilip..
    iki milyonluk israil üfledimi yerine oturuyor hepsi.. benim müslümanım kendini bişey zannedip masal dünyasında uyuyor..
    kaçtane Arap ülkesi halkı Bir balık restoranına gidip balık yemiştir. Kaçtanesi Kara şovalye Yükseliyor filmini seyretmiştir..
    Somali'de yaşayan kaç müslüman 5 yıldızlı bir otelde tatil yapmıştır.
    Yaşıyorlar nasıl.. Açlıktan ölmüyorsa yaşıyorlar işte..Bu dünyada ne gerek var değilmi?
    Gerçek bu..işte Müslümanlığın insanlığa sunabildiği bu..
    Bize Müslümanlığı anlatmaya çalışacağınıza ..Göözünüzü açıp Müslümanlığın ne olduğunu görün..

    1-Tüm Müslüman ülkeleri bir araya getirseniz bir Çin yapmamaktadır. Nufus ,Ekonomi, Toprak bakımdan tamamen durum açıkça görülebilir.
    2-Müslüman ülkelere Allahları çok cimri davranmış. Türkiyeyi tablodan çıkarsanız. Tarım arazisi yok denecek kadar az.Yeşillik ve ormanlık arazi ,Sulak alanlar yok denecek kadar az.
    3-işe yaramayan topraklar özellikle Müslümanlarda kalmış gibi genelde çöl ve boş araziler.
    4-Yoksulluk ve açlık insanların demokrasiden uzak yaşamaları.hem sosyal hemde ekonomik açıdan yoksul halklar.iyi yaşayan beyler ağalar sınıfı diğerlerine pay yok. Demokrasiyi elde edenlerden de haklarını almak için sürekli gericilik pompalanarak yardım edilmektedir.
    5-Eğitim düzeyi, okur yazarlık oldukça düşük. insanlar islam diniyle uyutulup kontrol altında tutularak ülkelerindeki sermaye sınıflarına zorluk çıkarmadan hizmet etmeleri sağlanıyor.
    6-Nufus ve ülke büyüklükleri savaşlarda önemlide olmayabiliyor. Küçücük israilin Müslüman Arapların tümünün katıldığı üç savaştan galip ayrıldığını hatırlatalım. Kuran ayetlerinde savaşın ben arkanızdayım sizi galip getireceğim diyen Allahın sözünde durmadığı anlaşılmış oldu.
    7-Müslüman ülkelerde Nufusun artış oranın yüksek olması tabi ki hala doğum kontrolü günah diyen çağdışı inançlara bağlı olmaları için sürekli insanlara probaganda yapılmasıdır.
    8-Araçlarda yol bulmaya yarayan navigasyon cihazıyla tanıştınız mutlaka.Bu cihaz yukarda ki uydular sayesinde çalışmaktadır.Her arabayı üç Amerikan uydusu kesmektedir. Arabalarımız için geçerli olan evlerimiz için de geçerlidir.Bu sistem ABD ordusuna aitken Dünyanın kullanımına verilmiştir. Kimbilir ABD neleri kullanmaya başladı ki bunu hibe ettiler. Avrupa ülkeleri bu sistemi kendileride kurmak istiyor fakat ABD izin vermiyor.

    Sayın Müslüman arkadaşlar gerçek bu.Bizi buhale getirip geri bırakan şeyi sanırım anladınız.
    Durum bu iken birçokları hala viyana kapılarına dayanıp cariye ve köle kapabileceğini zannetmektedir. Hatta aman nüfusumuzu artıralım diyerek uygar ülkelere köle bulundurmanın heyecanını yaşamamızı isteyenler bile var. Neme lazım uygar ülke daha köle ve boğaz tokluğuna çalışacak insanlar lazım dediğinde. Elimizde mevcut Yok bizde demiyelim.

    Dinler işgalle yayılırlar. Bakın Dünya haritasına Müslümanların işgal ettiği topraklar Müslüman. Hristiyanların savaşı zütürdükleri yerler Hristiyan. Hristiyanlar ve Müslümanlar Çin ve doğusuna geçemedikleri için orada yoklar. Dinler savaşla esir aldıkları halklara şırınga edilirler. Maalesef Araplara orta asya da yenildiğimiz için Müslümanız. Tarihimizi iyi okuyun gerçekleri anlayın.
    Arapların kaç milyon erkeğini köle kaç milyon kadınını cariye yapıp dünyayı onlara zindan ettiğini unutmadan yaşayın.

    MÜSLÜMAN ÜLKELERE TEK TEK BAKALIM..
    Araplar kendilerini yoksulluk ve insanlık dışı koşullara zorlamakla kalmayıp işgal etmiş oldukları Afganistan. Pakistan.Türkiye, iran gibi ülkeleride kendileriyle beraber insanlık tarihinin karanlık çukurlarına asılıp düşürmüşlerdir. Somali ve afrikada Allah çocukları açlıktan öldürmektedir.

    AFGANiSTAN: Yıllardır iç savaş içerisinde,Ülke de yaşamı televizyone çeken iranlılar tarından tanıma şansımız oluyor. Bizim ülkemizdeki 500 yıl önceki şartlar bile oradan daha iyi. insanlar yıllardır mutsuz huzursuz. kadınlar evlerinden başını çıkaramaz durumdalar. Röportaj yapan sunucu bayana konuşurlarsa Müslümanlar tarafından öldürüleceğinden korkuyor.

    IRAK: Mezhep kavgalarıyla ,ülkeler arası mezhep savaşlarıyla 30 yıldır insanların yaşadığı bile belli değil. hergün yüzlerce insan ölüyor...

    iRAN:Ülkemizde yıllardır insanlar Kominizm gelecek ve kapalı şartlarda yaşayacağız diye korkuturlardı. işte iranda 30 yıldır yaşanan komünizmden bile korkunç bir rejim. Dikta ülkelerinden kötü karşı çıkanıda öldürüyorlar. Cumhurbaşkanı bizim ülkemizde sokakta dolaşsa herkes sadaka vermek için çabalar.

    SURiYE-ÜRDÜN: Arapların düzgün olan insanlarının mutlu olduğu iki ülke Dindar Müslüman ülkeler bu mutluluğu onlara çok görüyor ve karıştırmak için suud kıralı bara basıyor. Esad gidecek Türkiye kurtulacak masalıyla uyutuluyor insanlar.. sıra irana gelecek..

    MISIR-YEMEN-LiBYA…Ellerinde silahlarla insanlar görüntülerde hep. Halklarına iyi yaşamı çok görüyorlar. Açlık yoksulluk ve sefalet.Ülkeler çağdaş yaşama kavuşurken.. islam adına % 99 çöl olan ülkenin toprakları halklara cezaevi yapılmış oluyor..

    AFRiKA MÜSLÜMANLARI: Ne soralım ne söyleyelim çocuklar açlık ve susuzlukla boğuşuyor. Açlıktan milyonlarca insan ölmek üzere. Müslüman ülkelerde kendi probagandasını yapmak için bedava gazete dağıtanlar parayı gazeteye basıyor.. Açlıkla boğuşan ülkelere ABD ,Fransa ,ingiltere, Almanya yardıma koşuyor..

    TÜRKiYE: 1980 den buyana işte yukardaki islam ülkelerinin seviyesine indirebilmek için sürekli islam pompalanıyor ABD tarafından.ABD tarafından beslenip oradan fetva verenler var.
    Yakında insan hakları ve demokrasiyi özlemle arayacak hale getirdiler. Halkın çoğu işbirlikçi. çoğu vurdumduymaz. çoğu korkak.Çocuklarını düşünmüyor bana ne olanlardan diye başına bir şey gelir diye zavallı durumunda yaşamayı gururuna yedirebiliyor.

    işte isldıbınız bu..Hem insanlara hemde ülkelere hayatı zindan ediyor..

    Anlasana be adam!!! Neden fransa Humeyni'yi besledi. Neden ABD Suudi kralını korusun, Neden Fetullahı ABD beslesin!!!
    ···
   tümünü göster