1. 1.
    +66 -4
    bunu okuyun: başlığın takipçilerine mike'ın ve benim son derece önemli bir mesajımız var. moderatörler ve bazı yazarların ısrarları sonucu başlıktaki bazı içeriklerin tarafıma sorulmadan silinmesi sebebiyle inci sözlük ile yollarımızı bütünüyle ayırıyoruz. kısa bir sürede yine buradan paylaşılacak wordpress tabanlı bir blog sitesine sadece başlık içeriğini taşımakla kalmayıp, silinen içeriği de taşıyacak ve bundan daha da elzem olarak ikaz almamak için paylaşmadığım içeriği de orada paylaşacağız.

    kafamızdaki bu sitede kategorilendirmeler de olacak. örneğin korkmak isteyenler "korku" başlıklı bir kategoriye, gülmek isteyenler "komik" başlıklı bir kategoriye tıklayacak ancak biraz da zihninizdeki merakı uyandırmak açısından "kaynağını sormayınız serisi", "hayatta bunlar da oluyor serisi" gibi özel içerikleri barındıracak başlıkları da aynen taşıyacağız.

    sizlerden isteğimiz bizimle kalmanız ve başlığı her gün takip etmeniz. blogu oluşturmak için an itibariyle çalışmalara start verdik.

    herkese iyi akşamlar dileriz.

    yeni bilgiler: siteyi oluşturduk. tema gibi gerekli altyapı çalışmalarını hallettik. taşıma işlemini gerçekleştirmeye başladık. malesef uzun süre bekleyeceğiz gibi görünüyor ama elimden geleni yapıyorum.

    http://imgim.com/1359730005545.gif

    mike'dan bir mesaj var: "sayın arkadaşlar, sözlük formatı gereği vahşet içerikli 'hayatta bunlar da oluyor' serisini paylaşamamaktayız. bu gifleri ve daha nice eğlenceli, garip şeyi twitter adresimde* paylaşmaktayım. hepinizi bekliyorum."

    "bu arada, (bkz: bu sefer de mike ile facebook ifşa ediyoruz) başlığında ise facebook, twitter, linkedin vb. sosyal ağ hesapları, telefon numarası ve adresleriyle birlikte yayınladığımız, çıplak fotoğraflarını telefonuna, tabletine ve bilgisayarına ulaşarak deşifre ettiğimiz bayan şahısları ifşa ediyoruz. hepinizi bu başlığa da bekliyoruz, kişilerin isimlerini ve tam fotoğraflarını yine twitter adresimde* bulabilirsiniz."

    https://twitter.com/thisismike31
    ···
   tümünü göster