1. 1.
    +1
    telefon istiyorum. akıllı telefon da olabilir ama benden akıllı olursa daha iyi olur, bazen çok unutkan olabiliyorum

    kamerası 3 mp (tercihen) olmak üzere vga 1,2 mp ve 2 mp de kabulüm. 3 mp çok net diyorlar, henüz fikrim yok görmem lazım

    dokunmatikli ses kaydedicili ve müzik çalarlı olursa iyi olur.

    antroyit(nasıl yazılıyor bilmiyorum ümraniyeli bi arkadaş söyledi bana da) diye işlemci varmış çok iyi kankaaaa diyor herkez. ama ben işte eski köye yeni adet getirmek istemiyorum. olmasa da olur.

    bilgisayarımda toplam üç şarkı iki de türkü söylemiştim onlar var, onları atacak kadar hafıza olsa yeter sanırım. arkadaş ifone (bu ümraniyeli de harbi mal yazıldığı gibi ifone diye okuyor bunu. neyse ayfone diye okunur bu cahilliğinizi düzelteyim) neyse o telefonda 16 gb hafıza var dedi. dedim kim sana öğretti olum bunları ben onu bunu anlamam dedim 16 sayı olarak çok az geldi bana, şöyle 300lü 500lü bişey olması lazım bence.

    bulutüt olmasa da olur, olsa da ben kullanmayı bilmem zaten. fiyatı çok arttırmayalım.

    neyse işte, fiyat olarak 100 dedim ama babamdan harçlık olarak her ay 20 lira alıyorum, 5 ay aç susuz olsam 100 anca oluyor, daha ucuz söylerseniz de kabulüm. şu an elimde soni erikson t 100 var, onu satıcam ikinci elde ne eder piyasasını falan bilmem anlamam.

    bana şöyle güzel, süper amöledli (bunu doğru yazdım) falan bi telefon önerebilir misiniz?
    ···
   tümünü göster