1. 1.
    +34 -2
    günlerden haftasonu. fenerbahçe yine iç sahada oynuyor... stadda bahar havası, formasını alan gelmiş maça.. kimi sezon başında maaşının tamamıyla aldığı kombine kartıyla, kimide maaşından bir kenara bıraktığı, biriktirdiği harçlığıyla aldığı biletle. zemin futbol oynamaya müsait. şükrü saraçoğlu yine büyülü atmosferiyle tıklım tıklım dolu... anons yapılmaya başlanıyor, de souza diyor anonscu, tüm stad alexx diye inliyor... sahaya 11 çubuklu oyuncu çıkıyor, kaptanın liderliğiyle. direksiyonda alex, siniyor maç başlamadan önce... ona verilen yükün ağırlığını biliyor çünkü... arkasına dönüp volkan'a kadar bakıyor , tüm takımı yokluyor, santrada en önde bekliyor, ve maç başlıyor.

    biliyor tüm takımının kontrölünün kendisinde olduğunu, direksiyonda o var... takım oyundan mı kopuyor? tek pasıyla bütün takımı rahatlatabiliyor. tribündeki seyirci biliyor, topun alex'e geldiginde ne olabilecegini. kimi zaman ceza sahasında düştüğünde kullanılan penaltıda, kimi zaman köşe vuruşunda korner bayrağına gidip elini kaldırmasıyla, kimi zamanda kaleyi karşıdan gören frikikte... takım hissedebiliyor golü, sezebiliyor...

    iç sahada yenilmeme rekoru, alex'in kaptanlığıyla, onun liderliğiyle sürüyor... fenerbahçe iç sahada maç kaybetmiyor, her maça onun ayağıyla 1-0 önde başlıyor adeta.

    dile kolay, 10'lu fenerbahçe, 47 maçtır yenilmiyor kendi sahasında.

    birgün gidiyor alex, hemde kovulurcasına. onsuz saraçoğlunda çıkıyor maça fenerbahçe... anonscu bağırmıyor de souzaa diye, 11 kuyt'a geçiyor... taraftarın yüreği burkuluyor, 10'u arıyor gözler... maç başlıyor... çıktığı 7 lig maçında 2 kere yeniliyor fenerbahçe... evet 2 yıldır yenilmeyen takım sadece 7 maçta 2 kere yeniliyor... 1 kerede 2-0 geride olduğu maçı zar zor berabere tamamlayabiliyor, taraftar bakıyor sahaya, alex yok, lider yok, takımın direksiyonunda duran bir kaptan yok... bakıyor skora, alex olursa böyle mi olurdu diyor? alex ise uzaklardan bir tweet atıyor, çok uzaklardan...

    edit: yazının tamamı bana ait panpalar. birden başlık açtım ve içimden ne geliyorsa onu yazdım. birazda böyle şekilli felan olduysa ve hoşunuza gittiyse ne mutlu bana.

    şukularınız ve ilginiz için ayrıca teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster