1. 1.
    +16 -3
    Beyler ronaldo messi kapısmasına yeni bi boyut kazandırmak istiyorum.

    sizlerle sadece kendi fikirlerimi paylascam, lütfen saygı.

    messi. mükemmel bi futbol zekası, harika bi yetenek coguna göre en iyisi..

    söyle bi düsündüm de kafa hakimiyeti olan bi oyuncu degil aslında, tamam kafayla bir kaç golü var ama ne zaman şişleme topları indirdi. sırtını rakibe dayayıp ne zaman bir kafa topunda rakibini bozdu? hic sahit olmadım.

    sag ayak ? allah vere sol ayagı ne kadar iyise sag ayagı da o kadar amatör. sag ayagıyla sadece basit vuruşları yapabilir ve bu cok önemli bi ekgibliktir (günümüz futbolunda)

    ceza sahası dısından kaç golü var ? ya da 40 golden kaçı boş kaleye ? kaçı karşıkarşıya ? kaçı hic olmadık bi yerden ekstra bir vuruşla gelmiş?

    güç desem birde. sıradan oyuncuları saymadan gercekten güclü (terry, kompany) oyuncularla bir mücadeleye girse beyin ölümü gerceklesir.

    messiciler bana kızacaktır ama bunlar kendi düsüncelerim.

    bir de ronaldo'ya bakalım

    şişleme toplarda indirir en kötü ihtimalle rakibi bozar. korner oldugunda gözler onu arar. kenardan gelen ortalarda kafa vuruşlarında cok becerikli.

    peki hangi ayagı güclü ayak ? sag ayagındaysa sag ayagıyla top solundaysa sol ayagıyla vuruyor. iki ayagıda cok güclü.

    messi genelde benzer goller atarken bir bakmışız ronaldo kornerden gelen topu kafayla gönderiyor, bir bakıyoruz kimsenin beklemedigi bir anda 35 metreden roket atıyor. hic beklenmedik bir anda savunmanın arkasında karsıkarsıya yazıyor. tac cizgisinde ki frikigi 3 direk arasından geciriyor.

    güc mü ? ondan daha güclüsü var mı ? ne zaman sahada yürüdü ? ne zaman fit degil ? tatilde bile calisiyor.

    ronaldo komple bir futbolcudur ve kim ne derse desin bana göre dünyanın tartısmasız en iyi futbolcusudur
    ···
   tümünü göster