1. 1.
    +10 -2
    turan ve alpaslan abimin ısrarları üzerine başlamış olduğum ocakta şu an siyah tespih mertebesine ulaşmış bulunmaktayım.

    ocağa getirdiğim çocuklardan 7 tanesi arkam olsun diye gelmeseydi şu an kehribar tespihtim.

    o günü çok iyi hatırlıyorum

    okuldan çıkmış gömleğimin eteklerini dışarı çıkartmış çin sarayını basan kürşat gibi atarlı atarlı okul yokuşundan aşağı iniyordum.

    alpaslan reyiz yoldan çevirdi beni. yürü mevzu var dedi. nolyo reyiz falan derken tutup gittik. elime siyah tespihi fırlattı. kaptım. sadece hayati durumun sözkonusuysa kullan dedi. tamamdır abi dedim.

    aşağı indik pekekent kominikler kız yurdunun etrafında dolaşıyolarmış. alpaslan reyizimin de buna gönlü razı olmamış. yedirememiş. 4 tane kominiki çevirdik yoldan kardeş baksana bi diye.

    der demez kafama molotof yedim faşiklerrrrrrr diye bağırışlar eşliğinde kolkola girip önümüze gelene 100 tekme nidalarında yürümeye başladılar. duvara sıkışmıştık.

    alpaslan reyize baktım cebinden ceb kur'anını çıkarmış. yasin suresini okumaya başlamıştı. abi o kadar vakit yok dedim. göz yaşları eşliğinde kur'anı kapatıp kevser'i okumaya başladı.

    o anda aklıma reyizimin bana verdiği tespih geldi.

    tespih başını sıkıp yere attım.

    o anda dağdan 40 bozkurt inmeye başladı ulumalar eşliğinde alpaslan reyiz kurtulduk dememe varmadı alpaslan abi çoktan gitmişti bozkurtlarla tek başıma kalmıştım.

    4 kominik bi anda çoğalmış aralarına örgütçü panpalarını çağırmıştı. esmer tenleri çöken karanlıkta seçilmiyordu.

    sonra aklıma bi fikir geldi.

    bi köşeye sığındım ve bağırdım

    parasız eğitiiiiiiim diye bağırdım

    4 kominik ve örgütçü arkadaşları hani nerde kim nerde harçlar kalksın diyerekten hemen oraya gelmeye başladılar. gelenin kafasına vurdum ve hepsini bayılttım. ocağa gittim.

    kafamdan ince bir kan sızıyordu.

    elimde siyah tespih.

    reyiz bunu unutmuşsun dedim

    o senin hakkın dedi...

    bi daha sevdim.
    ···
   tümünü göster