1. 13126.
    +3 -1
    la çok pis yazasım geldi başlığın üzerinden yıllar geçmiş olsada. biliyorum ki hala arada bu başlığı aratan binler var benim gibi.

    yalnızlık öyle bişeydir ki yalnızlığını unutturabilen tek insana bunu söyleyemezsin çünkü onun "yalnız" başına bu yükü taşıması çok fazla diye düşünürsün.

    yalnızlık gecenin 4ünde sırf yapıcak daha iyi bi işin yok diye kendine fırında tavuk yapmaktır.

    yalnızlık o kadar huurçocuğu bir histir ki yalnız insan aslında içten içe bu histen vazgeçmek istemez. yalnızlığının onu güçlü kıldığını sanar.

    yalnız adamın yaşaması, yaşadığı dünya için bi fark yaratmaz. en çok da bu koyar ya adama zaten. hayatının başka kimsenin hayatında bi fark yaratmadığının bilincinde yaşamak, bu şekilde ölücek olmak. en acısı bu.

    yalnız adam fonda dave brubeck çalarken viskisini yudumladığında hayat ona güzel diye düşünür. çok salaktır lan.

    yalnız adam, yalnız olmayana tak atar. çoğu zaman haklıdır da. yalnız olmayanlar olmadıkları biri gibi davrandıklarından yalnız değilmiş gibi görünürler ki aslında onlar da yalnızdırlar. eğer onlar olmadıkları biri gibi davranmasa kimse gerçek anlamda yalnız kalmaz.

    yalnız adama bir adım atarsan o sana doğru koşmaya başlar. en ufak ilgiyi sevgi sanar.

    yalnız adamın sevgi anlayışı çarpıktır. ondan başka kimse sevgiden anlamaz ona göre. yalnız sevgiyi bilmez ki, görmemiştir. ancak hayal eder.

    yalnız adam facebook'da a kişisinin annesiyle babasıyla çekilmiş fotoğrafını gördüğü zaman "benim niye böyle fotoğrafım yok lan anamla babamla" diye düşünür. sonra farkeder ki istememektedir zaten böyle bir fotoğrafı. kim ne yapsın kimsenin gülümseyemediği bi fotoğrafı amk.

    bir kere yalnızsan hep yalnızsındır amk. başkalarının yalnız kalmasını engelleyebilir misin? asıl soru bu.

    son olarak;

    "yalnız her sabah uyanır, ikinci uykusuna" -özdemir asaf

    daha da seviyeyi bu kadar yükseltmem.
    ···
   tümünü göster