1. 1.
    +2
    onu tanımadan onunla hiçbirşey paylaşmadan onunla bir bütün olmadan nasıl sevdiğini düşünüyorsun ki. bu yaptığın üstüne gitmek kızı rahatsız etmekten başka birşey olamaz.bu duyduğun duyguda güzel bir kız ile çıkamamanın bastırılmış olan duygusu sen bunu sevgi olarak isimlendiriyosun bense bunu senin tecrubesiz utangaç ve silik biri olduğuna bağlıyorum . insanlarla muhabbete geçmeden onlarla muhattap olmadan bir popüleriten olmadan (en azından kızların gözünde çıkılacak bir değerin olmadan)bir kızla nasıl konuştuğunu bilmeden asla bir kız ile ilişkin olmaz olsa bile çok kısa sürer .

    eğer bu yukarıda ki yazdığım özellikleri taşımıyorsan aslında popüler biriysen bir kızdan hoşlandıysa ve o kızın senden hoşlandığını düşünüyorsan ve aldığın cevap da olumsuzsa o kız başkasını seviyordur böyle bir durumda asla kızı ya da sevdiği kişiyi suçlayamazsın ve aşık olmanın aslında olmadığını insanların bir kendi kafalarında ki güzellik ve mantık kriterlerine göre kız veya bir adam ile evlendiklerini , çıktıklarını anlayacaksın güzellik kısmı ağır basanlar buna çok hoş veya çok yakışıklı diyorlar mantıkta ise beni rahatlatıyor benim aynım veya mantık evliliği yaptık kelimelerini duyuyorsun bunun aynısı işte. eğer ikisi de ağır basıyorsa eşitse işte o zaman buna aşk ismini veriyorlar.

    özetle hiçbir zaman aşık olmadın ve olmayacaksın da kolpa herif hayallerinde ki duygu hiçbir zaman gerçek olmayacak bir kızla her çıktığında bir rahatsızlık çekiceksin bir an dertlerin başlayacak ve çoğu maddi olacak inan bana .hadi moralini yüksek tut.

    tutabilirsen :)

    edit:@7nin cevapı gayet sağlam olmuş bu arada .
    ···
   tümünü göster