1. 1.
    +2
    edit: ilk maçımız levante 3-1 gelmiştir.
    Granada-Valencia 1-2 (Granada 10 kişi kalmasaydı böyle olmazdı amk)
    Deportivo - Malaga 1-0 buda gelmiştir.

    çok iyi analiz yaptığımı söylemeden geçemem. burda milyonlarca gibko beyin malaga malaga diye cirit atarken ben onlara 0-1 gol dedim maşallahh oranda 3.05 ti hani.


    184
    Levante - Athletic Bilbao

    Maç Sonucu 1

    Oran: 1.95

    190
    Granada - Valencia

    Alt-Üst ALT

    Oran: 1.55

    198
    Deportivo La Coruna - Malaga

    Toplam Gol 0-1

    Oran: 3.05

    kupon 3 ispanya ekibinden oluşuyor panpalar

    toplam oran: 9

    alın amk oğulları tahminlerimin neden böyle olduğunu yazayım

    levante - atletic: levante iç sahada iyi bir ekip atletico ise dış sahada berbat bunu kanıtlamak için yediği gollere bakmak yeterli iç sahada 10 gol yiyen atletic dış sahada tam 23 gol yemiş. levante ise ispanya liginin sağlam savunma takımlarında iç ve dış olmak üzere toplam 23 gol yemiş ki bu atleticin dış sahada yediği gole eşit. levante sadece iç sahada 10 gol yemiş buda savunmasının gücünü kanıtlar nitelikte. aynı şekilde atleticonun forvetleri çok formsuz bununda kanıtı dış sahada atılan 9 gol.

    sonuç: levante alır

    granada valencia: iki takımında maçlarının üst bitme oranlar %75 ve 1.55 lik bir üstün bu zamana kadar yattığını görmedim. valencianın leş dış saha performansı maçı üste dahada yaklaştırıyor.

    deportivo- malaga : malaga ligin en iyi savunma yapan takımlarından biri bana göre hatta en iyisi ligin ilk yarısını deplasmada sadece 3 gol yiyerek kapatmış. bence korkunç bir istatistik. buda gösteriyorki malaganın deportivodan gol yeme şansı yok. ancak gol atma şansıda çok az çünki sadece 5 gol atabilmiş dış sahada. deportivo ise iç sahada defansının sağlamlığıyla dikkat çekiyor.

    ayrıca istatistiki olarak malaganın bütün dış saha maçı iy0 bitmiş.ve oynadığı 9 karşılaşmadan 8 0-1 gol bitmiş.

    özet : 0-1 gol
    ···
   tümünü göster