1. 1.
    +35 -14
    * batı ateisti dünyaya yön veren gelişmeleri sağlar ve bunu yaparken temel bilgiyi müslüman bilim adamlarından aldıklarını çekinmezler. türkiye ateisti bırak dünyayı türkiyenin kanayan bir yarasına daha merhem olmuşlukları yoktur. üstüne üstlük bundan gocunmayıp suçu dine atarlar.

    • batı da ateizm daha fazla sayıdadır ama bu sayıyla hiç bir zaman övünmezler. türkiye ateisti son 30 yılda oluşturdukları küçük azınlıkla çok olduklarını düşünürler.

    • batı ateisti inanmadıkları şeylerle ilgili genellikle konuşmaz ilgilendikleri alana yoğunlaşır. türkiye ateisti canhıraş bir şekilde müslümanlıktaki mantık hatalarını arar. güya kendi kafalarına göre 1500 yıllık bir sistemi yıktıklarını düşünür bir de bunu salak sulak anlatırlar. kafirliğin en yüksek mertebesindeki adamların sezarın hakkını sezara teslim ederken bu andavallar küstahlıkta sınır tanımazlar

    • batı ateisti yobazlık batağına batmamıştır. hatta kilisenin karanlık gücünden aydınlanmayı sağlamıştır toplumlarında. türkiye ateisti ise daha kendine bile faydası olmadığından ancak internette müslümanlığın ne kadar kötü bir şey olduğunu papağan tekrarlaması gibi tekrarlarlar.

    • batı ateisti yaptıkları mimari şaheser buluşlar ve geliştirdikleri tekniklerle kilisenin yaptıklarını kat kat geçerken. türkiye ateisti yaptığı tek şey nutella yiyip internet başında züt büyütmekten öteye gidememektir. türkiye ateisti islam dininin yaptığı sanat eserleri bilim ve teknikteki ilerlemelerin her zaman gölgesinde kalacaktır.

    • batı ateisti sosyal olarak toplumları dönüştürürken kimsenin kutsalını laf atmaz. türkiye ateisti sadece kendi etrafını dönüştürebilecek bir potansiyelde olduğu için müslümanları kıskanır ve yenilgilerin sebebini müslümanlarda arar.

    • türkiye ateisti 80 yılda bir tek dişe dokunur icat yapamasının ardından sürekli bahaneler ararken. ünileri ideolojik kamplara çevirmişlerdi allahtan son 30 yılda hizmet sayesinde müslüman çocukları daha çok okumaya araştırmaya başlayarak türkiyenin atıl olan terörist yuvası haline gelmiş ünilerin işlevlerini arttırdı.

    evet şimdilik aklıma gelenler bu kadar. eklemek isteyen olursa çekinmesin
    ···
   tümünü göster