1. 1.
    +2
    dün akşam malum olay gerçekleştikten sonra duş alamayıp uykuya daldım. sabah telefona uyandım normalde gibseler açmam ama uyandım amk saat 10:30 falan diyaloğu aynen yazıyorum.

    u- kardeşim napıyosun?
    ben- uyuyodum kardeşim noldu sabah sabah?
    u- uyuyo muydun?
    ben- evet amk noldu söylesene?
    u- kardeşim bu gün çarşamba?
    ben- pazartesi değil mi olum bu gün ne saçmalıyosun?(amk nasıl bi kafadaysam kaç gündür günler şaşmış)
    u-hayır olum finaller var bu gün çarşamba evde misin sen???
    ben-olum şaka falan mı yapıyosun?
    u- abi git bak bilgisayardan ya da telefondan tarihe bu gün çarşamba çabuk yetiş.
    ben-hasgibtir lan geliyorum.

    telefonu kapattığım gibi yardırdım amk amk üstümü giyindim sonra jeton düştü.amk okula neyle gidicem otobüsle gibsen yatişemem sarıyerde oturuyorum okul kayışdağında aldım ruhsatı anahtarı bindim arabaya yanıma da aldım resimlerimi(gastronomi öğrencisiyim güzel sanatlar fakültesine bağlı olduğumdan resim çizdiriyolar eski çizdiklerimizi göstericez o gün birşey çizdirmediler sadece eskileri gösterip çıkıcaktık. kısaca kıyak geçiyolar bizim bölüme.)

    arabayı tarif edeyim ; opel astra g kasa 2004 model 100beygir .sorunlarına gelirsek arıza ışığı yanıyo ,arka plaka babamın arabada babamın araba da taaa ebesininkinde ,kaskosu trafik sigortası 2 gün önce bitti yeniletmem gerekiyo. böyle bir güne herşey yığılmış oldu.

    önce bi benzin aldım 50 kağıda içim acıdı şerefsizim çeyrek depo anca doldu paso zam. sonra bastım gittim okula bıraktım otoparka 5 lira ordan girdi etti mi 55 kağıt amk bi final için 55 tl verdim sadece resimleri göstericem. gittim bölüme hocalar daşşak geçiyo benimle iki kolumun altında bir ton rulo şeklinde resim kağıdı .dedim sarıyerden geliyorum hocam bastım geldim biraz daha güldüler tamam git hazırlan geliyorum dedi hoca. dedim gibecek sanki hazırlan ne. neyse gittim kağıtları ayarladım falan baktı kağıtlara 75 verdi çizimden desenden de 85 aldım (normalde sabah bakılmıyo desene öğleden sonra ama hoca acelen vardır falan dedi öyle bi baktı)diğer hocadan sonra arkadaşlarla buluşup bi soluklandım onlara öğleden sonra bunları bekledim arkadaş metrobüse at falan dedi giderken arabanın arıza lambası yandı amk leventte indirdim bunu bastım eve bide ceza meza keserler diye korkuyorum araba bağlanır yani 2 gün gecikti falan diye dinlemezler. neyse yarın da 3 tane sınavım var amk.

    buradan okuyanlara şukular şelale olsun lan bu kadar yazacağımı düşünmüyodum .
    ···
   tümünü göster