1. 1.
    +16 -1
    kullanma klavuzu. 14.07.2010 tarihinde uzun saatler -inci'de uzun zamandır olmadığı kadar- üye alımı gerçekleşti. gelen istihbarata göre ekşide bunun duyurusu yapılmış, ve bir çoğunuz büyük kafileler halinde buraya göç etmiş. sizler üçküncü nesilin gelmiş geçmiş en ezik binlerinisiz. başlık açmaya bile yetkiniz yok belli bir entry sayısına ulaşana kadar, özellikle bulunduğunuz her başlıkta bunu hep aklınızda tutun.

    öncelikle burada olduğunuz için hepiniz zaman zaman liseli, lise terk, anaokulu terk,ana rahmi terk, bing bang terk vb. binler veya huurlarsınız. çok abartı durumlarda yani yediğiniz takun kalitesine göre "huur çocuğu" da olabilirsiniz. isterseniz kadar doktora yapmış bir bin yada ilkokullu bir muallak olun gücenmece yok, karşı gelip cevap vermek yok. gücenip cevap verdiğiniz takdirde o zaman hakkaten liseli veya huur çocuğu olduğunuzu kanıtlarsınız. kendinizi kanıtlamaya çalıştığınız binin yanına destekçi sağlamış olup şamar oğlanı olursunuz. ccc bilen bilir ccc

    burada ekşide olduğu gibi pkk sempatizanlığı veya bölücülük yapamazsınız. önce adamın zütünden gibip kan alınır, sonra binbir küfür eşiliğinde şutlanırsınız.

    burada fethullah sempatizanlığa da yapamazsınız çünkü kimse sizi gibleyip entrynizin altına bişey yazmaz. ezik bin olup kalırsınız. entrynizin altına yazan sadece "ananda fethullacıydı" veya "fem dershanesi terk" yazar, ayarı verir. destekçileriniz oldugu takdirde başlık silinir, çöpleri dışarı çıkartırsınız.

    burada atatürk'ü tartışamazsınız. seversin veya sevmezsin o senin binliğin. ama şöyleydi böyleydi diye konuşamazsınız, konuştuğunuz takdirde çöpleri çıkarttırırken üzerinize kapıyı kilitleyip, kilidi anında değiştirirme ihtimali çok yüksektir, züt gibi kalırsınız.

    burada vatan kurtaramazsınız. siyaset tartışamazsınız. çok hevesli binler veya huurlar varsa aranızda mahalle kahvesine gidebilirler.

    burada am sahibi bir insan olduğunuza kimse inanmaz. herkes potansiyel erkektir. illa kendimi kanıtlayacağım diyen huurlar varsa, ccc inci giber ccc eşliğinde bir capsle gögüslerini veya amcığının resmini açtığı başlık altına upload edebilir, o zaman sizin bir kadın olduğunuza inanırlar. farklı yöntemler denerseniz adınız muallakye çıkar, ayar üstüne ayar yerseniz.

    burada entel dantel işlemeler yapamazsınız, asıl olan akla en son gelecek olanı yazmaktır o zaman saygı duyulur, şukulara boğulursunuz. gibim gibim tanımlar yapıp ota taka "bkz" veremezsiniz. illa vereceksen o bkz'ın altı dolu olmalıdır. boş enrtye bkz mı verilier amk evlatları, aklınızı gibeyim.

    burada karı kız düşüremezsiniz. ancak size bir karının gelip sana vericem demesi lazım ki gibebilesiniz. onun için ekşide ki gibi dantel işlemeler kasmayın, itici olup dışlanırsınız.

    burada biciksüel olamazsınız. yani gündüz ekşide dantel işleyip, akşamları burada binlik yapamazsınız, elinize yüzünüze bulaştırıp rezil olursunuz. yerinizi seçip ona göre hareket edin binler, aksi takdirde gibe gibe pasif gay yaparlar sizi, ayarın kralını alırsınız.

    burada sandığınız gibi herkes eğitimsiz veya liseli değildir. ben mesela elt bölümünü 4 senede tek kitap ve tek defterle yata yata bitirip, bide üstüne utanmadan pgiboloji masterı yapmış bir binim. benim gibi binlerce binin burada olduğuna adım gibi eminim.

    son olarak aranızda benim ekşici olduğumu idda edecek binler olacaktır. burdan onların analarına peşin peşin selam eder, bacılarını yanaklarından öperim. bu yaptığım sadece 2 günlük bir gözlemden notlar alıp, tespitlerimi paylaşmamdır. araştırmacı bir binim.

    özet: ekşici binler akıllı olun, ccc inci giber ccc

    edit: yazdıklarım ağrınıza gitmesin amk, başık altında ağlamayın hemen. ayak uydurmanız için tavsiyede bulunuyorum nankör binler.
    ···
   tümünü göster