1. 1.
    +4
    Arkadaşlar bu olay nasrettin hoca, dede korkut hikayesi değil tamamen tipinden, hayatından rahatsız olanlar ve mutsuz olanlar için 3 gün önce tanık olduğum bir olayı anlatıcam. Okumak istemeyen gibtirsin gitsin

    Dersane üniversite hazırlık sınıfında benim gibi 2 sene kazanamamış bu sene daha uygun bir fiyatla dersaneye karı-kız için geldim diyen bir arkadaşım var.Çocuk harbi harbi adam. Kavga olsa gelir, para lazımsa verir, Derdin varsa dinler. Blues müzik yapıyormuş ayrıca beline kadar saçları ve entel bir tipi vardı ve zütürmediği kız yoktu. 2 senedir birlikte olduğu kız arkadaşı dershane dışındaydı dershanede ayrıyetten çapkınlık yapıp kızlarla eğleniyordu bende yanına takılıyordum am amdır diye. Geçen hafta kanka kızlarla kapalı havuza gidiyorum gelicekmisin dedi benimde halı saha maçım vardı yok kardeşim eyvallah dedim. Gitmişler eğlenmişler 3 gün sonra dershaneye geldiğide gözleri kıpkırmızıydı. Noldu falan derken havuzdan mikrop kaptı heralde falan dedi.

    Ertesi gün gerçekten akrabam değil, sevgilim değil içimi ilk defa bukadar cızlatan bir olay oldu. Çocuk annesiyle birlikte geldi fakat elinde değneklerle. Annesi ölüm çığlıkları atarcasına ağlıyor. Dershanin rehberlikçisine bağırıyor. Çocuğun bir gözü masmavi ve yerinden kıpırdamıyor, diğer gözü ise göz bandıyla kapanmış. Sonradan öğrendiğime göre gözleri mikrop kaptı diye eczacıdan göz damlası almış ve göz damlası retinasını boyamış. Bir gözü kör ve diğer gözümden operasyon giricem dedi. Annesi içler acısı halde, kendimi kadının yerine koydum. Güzel yakışıklı müzisyen bir oğlu vardı. Şimdi tek gözü hareket etmiyor ve masmavi kesilmiş.

    Çocuğu 2 gün hastanede ziyaret ettim çok şükür sol gözü tedavi edilmiş. Fakat 1 ay kadar oda bulanık görücek. Dersanede artık kızların garip bakışlarına mağruz. 2 yıllık sevgilisinden ayrılmış. Saçları uzun bir deliye benziyordu. Ağlamaktan göz altları yıpranmış iğrenç bir haldeydi.Tek arkadaşı bendim ve 2 yıllık kız arkadaşındanda haber alamıyor.

    Herşeyi geçtim. Ben öyle bir duruma düşsem hadi kendim için değil annem için ağlarım. O üzüntü çok başka arkadaşlar o çığlıklar adamı mahveder
    ···
   tümünü göster