1. 26.
    +3
    merhaba baba,

    bu adam bile şarkılarıyla daha çok eşlik etti acıma.
    ama sen bir "parça" bile olamıyorsun.

    http://fizy.com/#s/12mx9d

    Dik durmayı bile beceremeyen bi duruşa sahipken,nasıl düzgün bir hayatım olabilir allasen?

    Aptallık bu. Bir arabesk şarkının nağmesinde kendini acıya boğmaktır şimdiler de aşk .Yaptığın her halta kılıf bulmaya meyilli bir neslin öz be öz çocuklarıyız artık.Sevmiyoruz bir şeyleri ya da birilerini.Uzun vadede mutluluk yok ,yani yok öyle bir şey.Sıkılıp duruyoruz yazıp durduğumuz ,şikayet ettiğimiz,haz alamadığımız hayatlardan ;

    Hep

    bir

    yaramız

    mevcut

    zaten.

    Ama hep var bu..Garip bir şekilde haz alıyoruz yaralarımızdan,bunları yazmaktan,paylaşmaktan.Çünkü acıya meyilli bir nesiliz biz.içimizi kusmaya ihtiyacımız var sadece.Kimimiz gerçekten çok iyi başarıyor bu kusma eylemini,kimimiz sağı solu da kendisiyle birlikte pisliğe buluyor..Zaten kimse anlamıyor bizi.Ki biz de kimseyi anlamaya çalışmak için gayret göstermiyoruz şimdilerde.

    Ağrılarımın canı cehenneme …

    Hep “boşver,geçer” diyorlar. Niye geçmiyor peki? Neden yani? Hak ettiğimizden mi dersin bütün bu yaşanmışlıklar? Yeni doğmuş bi bebek, gözlerini bir cami avlusunda ya da bir apartman boşluğunda açıyor ise bunu gerçekten hak ettiğinden mi sence? Onun da,senin de ,benim de .Hepimizin canı cehenneme tamam mı?

    Lanet olsun… Kes artık sesini.

    Ne var biliyor musun? Bu beynimin içinde dönüp duran ne varsa ,orada ne oluyorsa artık biri bunu durdurmalı. Durmalı. Dur artık. Bu hastalıklı ruh halini birileri söküp atmalı içerimden. Hayır bu kadarı yeterli. Lütfen. Dayanılır değil ki bu. Aynada kendime bakmaya cesaretim bile yok artık. Öyle güçsüzüm ki katlanamıyorum aynadaki silüetime. Lütfen yardım et bana .. Lütfen. Durdur bu acıyı.

    Herşey yalan.Var mı beni anlayan?
    ···
   tümünü göster