1. 1.
    +85 -3
    3 gündür çalışıyorum evimin yakınındaki şubesinde, şefimiz dün maltepedeki şubeye gideceksin dedi 1 hafta eğitim göreceksin dedi, ama işe girerken verilen eğitim değil super vizor mu super yannan mı ne varmış o eğiitm vericek güya ama zaten 3 günde tüm işi öğrendim burada yardırıyorum ben bir taklar olduğunu anladım neyse dedim gidiyim bi gittim, gitmeden önce demişti bana orası buranın 5 katı yoğun bir saniye bile kafanı kaşıyamazsın diye harbiden öyle inanılmaz yogun 5 er 5 er hamburger yapıyorum gözlerim kızardı yorgunluktan bacaklarımı atların dinlendiği gibi birini kaldırıyorum ötekiyle duruyorum. ben birde fmf hastasıyım ailevi akdeniz ateşi ben diğer insanlara göre daha çok üşürüm daha çabuk yorulurum hele çocukluğumdan beri bacaklarımdan sıkıntılıyım fazla ayakta kalamıyorum mahvoluyor bacaklarım.

    neyse işte at gibi dinlendiriyorum bir ayağı kaldırıp biraz, sonra sonra aynı şekilde diğer ayak, nasıl sızlıyor ama bacaklarım duramıyorum amk. neyse oradaki adam diyo burada devamlı çalışcaksın eğitim flan değil, dedim böyle söylenmedi bana ben evimin önündeki şubeye başvuru yaptım orada çalısmak için girdim öyle anlaştık. burası 2 vesait hemde gece 1 de kapanıyor burazı beni hem maddi hem fiziksel olarak yorar fazla gelir dedim.

    geri aradım bizim şubeyi huur çocugu eğitim demiştin?
    eee sen kal işte 2-3 hafta duruma göre gelirsin diyo
    dedim ne diyon sen amk

    neyse tmm dedim 1 hafta calısır dönerim. 8 saat çalıstım 1 saat var cıkısıma kala, bir tane genç adam geldi, bizim üstümüz, 3 saat önce flan gelmişti milleti deli gibi azarlıyor nasıl bağırıyor ama deli gibi.

    buna uyuz oldum ve içimden de dedim dıbına koyim sakin ol olm çıktı yine bi huur çocuğu sabret işine bak flan diye telkinliyom kendimi.
    bu banada bagırmaya basladı azar azar, yanımda 30 lu yaşlarda dünya iyisi bir kadın var çok iyi davrandı bana daha yenı tanısmamıza ragmen melek gibi kadın amk şişman kısa bişey baya yardımcı oldu.

    ona baya bagırdı azarladı kadının gözleri doldu sinirli sinirli calısmaya devam edıyo sesi çıkmıyor bişey de diyemiyo.
    eee dedim olm sen nasıl çalışcan burada senelerce bu adamın altında ak.
    en son bi hamburger çeşidi vardı adınıda unuttum yap 2 tane dedi hemen, bende hamburgerleri attım makineye poşetini çekicem uzerine sarıcam yanlıslıkla xxl poşetini çektim zaten üst üste karışık koymuş bir yannan kafalı.

    poşetler düştü. bu bağırdı yaaa naptın batırdın iyiki bir iş onuda beceremiyorsun. adam millete bağırmaktan artık kıpkırmızı damarları çıkmış alnında geldiğinden beri bağrıyor oç.

    dedim ne diyon olm sen derdin ne? ne bagrıyorsun? çocuk muyum la ben çalışanıyım buranın düzgün konuşsana herkese bağrıyosun. elimizden geleni yapıyoruz.

    öyle olmuyor flan diyo musterı beklemıyo flan hala bağrıyor dövecekmiş gibi bakıyor ak. dedim giberim müşteriyi ya banane müşteriden bana ne bagrıyon yemeğe çıkmamısım 1 sn kafamı kaldırmadan calısıyorum herkese bagıryosun azarlıyosun sabahtan beri kendinden yaşca büyük kadına bile bağırdın sesimi çıkarmadım felan. neyse amk çekti odaya beni sana o lafı yediririm flan kalıbına bakmadan bana dayılanıyo oç 1,85 boy var zaten deliyim dedim iddaa ediyorum yediremezsin kitledim -4 malzemelerin saklandığı ambarın içindeyiz neydi adını unuttum donuyom amk.

    hem içerden kitleniyor açılabiliyor hem dışardan çift taraflı kapı.
    gibiyodum bunu dedim senin belanı giberim elimden alamazlar çıısieeee sitroen der gibi bağırdım kabardım oç na. diğer taraftan açtılar kapıyı girdiler ayırdılar flan dedim giberim böyle işi, senin gibi adam olup para kazanıcaksam karnım doyacaksa açlıktan ölürüm böyle bi sistemde çalışmam kafamdan bunlar geçiyo. çıkardım önlüğü çıktım geldim.

    yarın normal şubeye gidicem adamlar konusucam oraya devam edersem kabul ederse edicem yoksa bırakıcam, derdimi döktüm beyler çocuk degılım elbette defalarca işe girdim reklamcılıktan tut oyuncak işine bitkisel işine aktarlıga garsonluga barmenlige housekeepinge ne işlerde çalıstım ezildim ama böyle elin eziği huur çocuğu gelip egosunu tatmin edemez üstümden adamı giberim

    edit: işsizim
    ···
   tümünü göster