1. 26.
    -1
    Değerli Kardeşlerim;

    Artık bütün sırlar ifşa olacak demiştik. Bir damla daha damlatalım sırlara. Hz muhafazid SAV ve Hz Ali RA birlikte gezerlerken bir tütün bitkisi görürler. Hz Ali "Bu nedir?" diye sorar. Peygamber Efendimiz de "O şeytan pisliğidir. Bir gün ümmetim bu bitkiyi kurutup, yakıp içecek" der.

    Şimdi gelelim olaya. Sigara dumanı şeytanların en çok sevdiği kokulardandır. Nerede sigara içiliyorsa şeytanlar mutlaka orada toplanır. Buna şaşırmayınız. Cin ilmiyle uğraşan insanlar da tütsüleri bu nedenle yakmazlar mı? Peki bunda garip olan ne?

    Dikkat ederseniz bütün sigara markalarının yahudilere ait olduğunu göreceksiniz. Bu bir tesadüf değildir. Bunlardan ilki olan Marlboro aslında büyük bir olayın da başlangıcıdır. Marlboro üzerindeki Veni-Vidi-Vici kelimelerinin Türkçe karşılığı Girdim-Gördüm-Yendim dir. ilk bakışta hiçbir şey anlamadık değil mi? Açalım o halde.

    Sigarayı yaktığınız anda bu kokuyu alan cinniler çevrenize toplanmaya başlarlar. Ve bu cinniler sayesinde metafizik istihbarat da başlamış olur. Böylelikle bir ülkeye girer insanları görür ve sırlarını toplayarak yenersiniz. Komik değil mi? Bence hiç değil.

    Bu yüzyılda yapılan büyük istihbaratların bir çoğu sigara sayesinde yapılmıştır. Veni-Vidi-Vici ! Ayrıca sigaraların içine katılan pek çok ek madde sanıldığı gibi bağımlılık yapmanın ötesinde cinleri daha hızlı çekmek içindir.

    Size bir taktik vereyim. Dua okuduğunuz anlarda canınızın hiç sigara istemediğini göreceksiniz. Bunun nedeni ağzınızla dua okuduğunuz için değildir. Bunu lütfen hemen şimdi deneyiniz. Herhangi bir sureyi okumaya başlayınız. O sureyi okurken bir yandan da sigara içmeye çalışın. Bir iç tepkinin size sigara içirmemek için uğraştığını göreceksiniz. Bu iç tepki zannettiğiniz şey 4ncü boyutun misafirleri olan cinlere karşı 5nci boyutun misafirleri olan ibadallahüs Salihiyn yani meleklerin karşı hücumunda ortaya çıkan enerjidir.

    Sanırım bundan sonra sigara içerken biraz daha düşüneceğiz.

    Sevgiler.
    ···
   tümünü göster