1. 1.
    -1
    Yaklaşık bir buçuk ay önce 2011 model cruze 'm vardı Ls plus ben bununla kaza yaptım ve yan kapılar, değişiyor şimdi. tavan yan hava yastığı açıldığı için yırtık koltuklar keza aynı şekilde. Sigorta firmasının kararsızlığından dolayı perte çıktı çıkacak derken, en sonunda arabayı yapmaya karar verdiler.
    Yürüyen aksanda sıkıntı yok, motoru sağlam elektronik aksan sağlam sadece yan kapılar falan. Araç perte çıkacak düşüncesiyle ben yeni araçlara bakarken tekrar arabanın yapılacağı haberini alınca tabi planlarım suya düştü. Henüz aracım 11.000 de kaza yapmadan önce piyasası 33.000 ile 37.000 arasında gidiyor sahibinden de bakabilirsiniz. Şimdi kazalı olduğu için ve hava yastığı açıldığı için fiyatta bariz bir düşüş oldu, 28.000 gibi bir rakamdan gider diyorlar. Aslında arabamı çok seviyorum ama sonuçta araç herşeyden önce yatırım gözüyle bakıyorum ben. 1.6 benzinli ve 125 beygir olduğu için yakıt sarfiyatı hat safhada araçta. elimden çıkartmak istememin en büyük nedenlerinden biri de bu. Bugün aracın başındayken ustanın fiat fiorinosunu gördüm ve hoşuma gitti. 1.3 multijet 2010 model emo(full) ve 90 beygir az yaktığı söyleniyor. bu aracın üzerine 5000 lira teklif ettim konuşuruz dedi. sen bir kararını verde.
    Kararsız kaldım amacım zarar etmeden cruze'i elimden çıkarmak. 32 - 33.000 liraya bu işten kurtulmak ileride tabiiki de fio rino yu elimden çıkartarak. Sizce ne yapmalıyım... ?
    ···
   tümünü göster