1. 1.
    0
    sanildigi gibi yeni nesil "inci sozluk yazarlari" tarafindan degil, daha "eski", daha mantiken onlerde olan, hayatlarinda basarisiz olmayan fakat site icerisinde onlarin deyimi ile tam bir "huur cocugu" toplulugudur.. site akisi tamamen twitter gibidir. bunun sebebi insanlarin irc gibi eski degil, yeni nesil sohbet araci olmasi icabidir... "dm'den yurumek, dikiz atmak, hesap patlatmak" ve log out olurken "gibtirgit!" gibi belli basli cumle kaliplari cikarmislardir..

    sitenin en durgun saati, 05:00-07:00'dir.. ve yine sanildiginin aksine oradaki bir kullanicinin ortalama yasi 20-30'dur ki, en onemli ozelligi cogunlugun universite ogrencisi olmasidir.. keza santral kampusunden 3-5 kisiyi de buna ornek verebilirim! * universite ogrencilerinin disinda, en kral is sahipleri de olmak uzere 3-5 tane twitter fenomeni ve tv onunde gorebilecegimiz 3-5 unlu de bulunmaktadir!..

    site 18 yas uzeri katilimina acik olup, her site kurallari geregince kaliplasmis kurallari disinda "sahsa tartisma yaratacak kadar ciddi ve 2., 3. sahislara direkt olmayacak sekilde kufur serbesttir."

    soyleyeceklerim bu kadar aslinda..

    Ozet: konu$mazsan incinirsin!

    incitter . net
    ···
   tümünü göster